Voorstelling BMW X-Crew bij Meerschman
6 oktober 2019
Telenet analoge FM radio
25 februari 2020

BNI Egmont handelsbeurs

Op donderdag 6 februari organiseren de leden van BNI Egmont hun handelsbeurs waar je gezellig met een hapje en een drankje (met dank aan Multigusti, Coffies Ceuterick en restaurant De Ké). De ideale gelegenheid om de lokale handelaars van Zottegem te leren kennen en kennis te maken met hun producten en diensten.

Het evenement vindt plaats in de showroom van Pauwels veranda's, Brakselsesteenweg 462 in Ninove. U bent welkom vanaf 19u00 tot 22u00.

Gratis inschrijven kan via info@pauwelsverandas.be

Met Concepts voorzien wij enkele TOP hifi set-ups met klasse A Electrocompaniet in combinatie met Dynaudio luidsprekers, bekabeling van Wireworld en powerconditioning van Powergrip.

GOLD SET

ECI80D Electrocompaniet op de Dynaudio Special 40

Dynaudio Special Forty De nieuwe Special Forty-jubileumspreker is gebaseerd op 40 jaar baanbrekend onderzoek - en integreert Dynaudio's meest gevierde technieken en technologieën. Het geluidssysteem differentieert zich met de volgende kenmerken:
• De nieuwe Esotar Forty tweeter maximaliseert de luchtstroom voor nog meer verfijning, terwijl de lage resonantie frequentie de overgang naar de woofer effent.
• Dynaudio's beste 17cm woofer tot nu toe. Maakt gebruik van een geavanceerd hybride magneetsysteem voor lagere vervorming en hoger vermogen.
• Verkozen tot de beste standmount speaker

De ECI80D is een gloednieuwe instapversterker op instapniveau. De nieuwe ECI 80D biedt 2 x 80 Watt in 8 Ohm, met behulp van een eigen ontwikkelde klasse A / B-versterker. Hij is uitgerust met een ingebouwde RIAA-voorversterker voor een LP-speler (MM-cartridgeondersteuning), tweeweg Bluetooth HD voor zowel streaming vanaf iOS, Android-apparaat, Mac of pc, en ook HD-streaming naar High-end koptelefoon. En natuurlijk een DAC met 5 ingangen (3 Toslink, 2 COAX)

PLATINUMSET

De Electrocompaniet AW180 Klasse A mono eindtrappen met de Electrocompaniet EC4.8 voorversterker en dit in combinatie met de prachtige Dynaudio Contour 30.

Electrocompaniet AW180
Electrocompaniet AW 180: De FTT Floating Transformer Technology, die twee keer de stroom van een conventionele voeding kan leveren, de ultramoderne componenten en de gebalanceerde koppeling die overbrugde modus met extra versterkers mogelijk maakt, maakt de AW 180 M een uniek, opvallend product.

Electrocompaniet EC4.8 voorversterker

De EC 4.8 levert uitstekende prestaties, uitstekende resolutie, uitstekende controle en precieze muzikale weergave. De nieuwe tweekanaals EC 4.8 MKII voorversterker verbetert zijn voorganger en zorgt ervoor dat alle goede eindversterkers nog beter klinken.

Dynaudio Contour 30

Kracht, controle en elegantie. De Contour 30 is van binnen en van buiten opnieuw ontworpen om een ​​echt memorabele uitvoering te leveren. Deze middelgrote speaker voor middelgrote ruimtes.