Sony short throw projector
27 September 2018
header workshop
Gratis workshop: home cinema – Oled tv – streaming audio – Hifi
4 November 2018

Concepts opendeurdagen op 6 en 7 oktober

Opendeurdagen bij Concepts op zaterdag 6 en zondag 7 oktober

Openingstijden:
Zaterdag van 9u00 tot 18u00
Zondag van 14u00 tot 18u00


Wat mag je verwachten?

De showroom is opnieuw rijk aan enkele nieuwe snufjes die wij graag in de kijker willen zetten.
Onder andere kan je volgende dingen komen bekijken en testen:

  • De Sonance invisible luidspeakers
  • Het Monitor Audio Soundframe
  • Home Cinema met projectie en OLED tv

Sonance Invisible luidsprekers

De Sonance Invisible lijn is de maatstaf voor prestaties en installatieflexibiliteit voor onzichtbare speakers en woofers. De speakers kunnen volledig verborgen worden in muren of plafonds en maakt hen zo volledig onzichtbaar. Het oppervlak van de luidspreker kan worden afgewerkt met flexibel materiaal inclusief afwerkmiddel en verf, Venetiaans pleisterwerk, behang of houtfineer. Sonance Invisible Series is de ultieme uitdrukking in architecturale audio.

Verder levert de Sonance Invisible-serie ongelooflijke geluidskwaliteit, zelfs wanneer wanneer de speaker verborgen zit achter een muur. De ruimte is gevuld met adembenemende muziek die schijnbaar uit het niets komt.

Het filmpje toont alvast hoe de luidsprekers worden geïnstalleerd.


Monitor Audio Soundframe

Het concept is simpel: het Monitor Audio Soundframe is een ultradunne luidspreker die overtrokken kan worden met een bepaald doek naar keuze. Dat doek kunnen zowel foto's zijn of gewoon stijlvolle kleuren. Zo bepaal je zelf hoe jouw interieur er zal uitzien.


Sony 4K HDR home cinema projector VW270

Ervaar home cinema in echte 4K HDR

Stel je voor dat je de echte cinematografische kwaliteit van 4K in je eigen huis kan beleven. Dankzij de VW270 Sony projector kan dat helemaal! De projector produceert echte 4K-resolutiebeelden dankzij de native 4K (4096 x 2160) SXRD-panels, wat vergelijkbaar is met meer dan vier keer de kwaliteit van Full HD.

Ontworpen voor elke woonruimte, levert de VW270 verbluffende, gedetailleerde beelden en levensechte kleuren. Zelfs in minder verduisterde ruimtes kan je er zeker van zijn dat de beeldkwaliteit hetzelfde blijft. Dit dankzij de nieuwste generatie Sony 4K-verwerking.

In een notendop:
  • 4K resolutie: 4096 x 2160
  • 1,500 ANSI lumens
  • Geavanceerde SXRD technologie
  • Heel hoog contrast, ideaal voor HDR (high dynamic range)
  • Nieuwste generatie van Sony Home
  • Cinema 4K beeldverwerking

Sony OLED TV

Met de Oled technologie ervaar je een prachtig contrast in de beelden. Ook het model AF-8 benadert een 4K HDR kwaliteit dankzij de supersnelle X1 extreme processor die beelden realtime kan verwerken. Door de acoustic surface technologie zijn beeld en geluid perfect in balans. Het geluid wordt verspreid door twee trillende elementen achter het scherm die met het beeld meebewegen zodat de acties en dialogen levensecht lijken.

We hebben ook Oled tv's in het gamma van LG, Loewe en Sony.


Nog tot 8 oktober: demo van de Sony short throw projector!

Als enige in België heeft Concepts het geluk om de allernieuwste Sony short throw projector te mogen gebruiken als demomateriaal. Lees meer over deze uitzonderlijke projector.