Muzieksystemen I MUZIEKSYSTEMEN

Het verschil tussen multiroom en muziekdistributie zit hem in het feit dat je met muziekdistributie in een professionele markt naast muziek ook (vooraf opgenomen) audio boodschappen door kan sturen via de luidsprekers of via een microfoon iemand kan oproepen. Natuurlijk heb je nog altijd de mogelijkheid om tegelijkertijd andere muziek af te spelen in verschillende ruimtes en dit van verschillende bronnen. Daarnaast omvat een muziekdistributiesysteem meestal luidsprekers die op de 100 Volt technologie werken, zodat je gemakkelijk grotere ruimtes kan vullen met een mooi egaal verspreid volume en met behoud van de verstaanbaarheid van de gebrachte boodschappen. Naast winkels, restaurants, worden muziekdistributiesystemen ook gebruikt voor rusthuizen, winkelstraten, productiehallen, garages, wellness,… Door de schier oneindige mogelijkheden is het van belang om vanaf het begin van je plannen contact met ons op te nemen. Op deze manier werken wij samen met je architect/installateur een systeem uit die je alle mogelijkheden zal bieden die je in gedachten had.

Onze merken:


Rechtenvrije muziek I RECHTENVRIJE MUZIEK

Ben je het ook beu om jaarlijks honderden euros aan Sabam te betalen voor aangename achtergrondmuziek in je winkel of restaurant? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wij hebben samen met onze partner muziek, waarvoor geen Sabam dient betaald te worden, nl. ‘muzak’. Naast de lounge disc met een 800-tal liedjes is er nu een uitbreiding gekomen met opnieuw een 500-tal pop liedjes. Dit zorgt ervoor dat je samen genoeg hebt om 7 dagen non stop naar andere muziek te luisteren en dit van verschillende genres, gaande van Jazz tot Lounge en easy listening. Neem gerust contact op met ons om dit te beluisteren en bij jou te installeren.

Onze merken:


Akoestiek I AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

Om het geluid in eender welke ruimte van je pand optimaal te kunnen verspreiden, is het soms verstandig om even na te denken over akoestiek. Heb je een grote ruimte met harde wanden en grote ramen? Dan zal het geluid dat verspreid wordt daarop weerkaatsen. Bijvoorbeeld ook het lawaai van verschillende mensen die door elkaar praten, kan misschien ververlend zijn voor je klanten. Verschillende akoestische oplossingen kunnen daarvoor soelaas bieden.
Ik heb van de klanten meermaals het compliment gekregen dat er mooie achtergrondmuziek aanwezig is in mijn restaurant. Ze kunnen zelf muziek kiezen uit de spotify bibliotheek als er een feestje gegeven wordt. Het was aangenaam samenwerken met Jo Van Damme, professionele installatie binnen de gestelde deadline.

N.R. - Bose pro

Op zoek naar de geschikte partner voor je woning?