Sturingen I AUTOMATISATIE

Beeld je in dat je zin hebt om naar een film te kijken. Je gaat zitten in je zetel en je neemt je afstandsbediening in de hand en met één druk op de knop dimmen je lichten, floept de TV aan, heb je toegang tot je films op je PC en na nog een druk op de knop begint deze af te spelen. In je woonkamer zelf is er, behalve je TV, niks te zien van de gebruikte apparatuur, deze zitten netjes weggewerkt in je kast en toch kan je deze allemaal aansturen. Je kan hiernaast eenvoudig het volume regelen met dezelfde afstandsbediening. Na de film druk je terug op een knop en de lichten gaan terug aan en alles wordt uitgeschakeld. Dit is wat domotica inhoudt en wat het merendeel van de mensen willen. Dit hoeft echter niet duur te zijn. Door de integratie met de audiovisuele wereld zijn wij gespecialiseerd in dit soort oplossingen. Kom eens langs om alle mogelijkheden te ontdekken in onze winkel.

Onze merken:


Audio-Video meubelen I AUTOMATISATIE

Wie ziet er graag kabels? Wie vindt de elektronicatoestellen mooi om naar te kijken? Niemand! Werk deze toestellen en geluidssystemen gewoon weg in een al dan niet op maat gemaakt AV-meubel. ENJOY!

Onze merken:


Akoestiek I AUTOMATISATIE

Wist je dat je de akoestiek in elk deel van je huis gemakkelijk kunt verbeteren? Met de verschillende Artnovion panelen vermijd je echo's en galmende geluiden.

Onze merken:


Eindelijk, alle kabels zijn uit het zicht en ik kan de toestellen bedienen met gesloten kast..

A.V - Control 4

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?