Projectie I BEELD

Echte bioscoopliefhebbers krijgen nu de kans om het grote scherm in de woonkamer te halen. Dynamische kleuren en scherpe beelden vragen om een projector met een speciaal projectiedoek. We onderscheiden binnen de mogelijkheden van projecties, twee verschillende types: data-projectoren en home cinema projectors. Beide type projectors komen met hun eigen specifieke kenmerken en sterktes. Een home cinema projector vraagt bijvoorbeeld om andere multimedia ingangen. Maar is ook erg stil in gebruik. Om dit systeem perfect te integreren in de woonkamer, moet de ruimte op voorhand al even geanalyseerd worden. Zo verloopt de bediening van het toestel vlot na de integratie. Elke audiovisuele installatie maakt ook gebruik van een ander type lens. Bij de lenzen moet bij elke lens rekening gehouden worden met de voorgeschreven afstand tussen de apparaten en het projectiedoek. Door de verschillende mogelijkheden in projecties, schermen en bediening is het noodzakelijk om in onze showroom langs te komen met de plannen van je nieuwbouw of verbouwing. Zo kunnen we samen de ideale audiovisuele oplossing voor jou vinden.

Onze merken:


TV I BEELD

TV valt niet meer weg te denken uit onze leefwereld. De optimale beleving van TV-kijken is alsmaar belangrijker geworden. Dat heeft ook concepts begrepen. In onze showroom kan je niet alleen een LED display kopen maar ontdek je de verschillende opties in schermen en installaties. Van outdoor ledschermen tot de installatie van een complete home cinema ruimte. Ontdek de beste optie voor jou bij concepts te Oost-Vlaanderen. Laat onze home cinema ruimte je verbazen en neem de beleving mee naar huis!

Onze merken:Niet alleen een zeer mooi design toestel, het beschikt ook over een ingebouwde harde schijf. Zo kan ik zonder digicorder programma's opnemen en programmeren met een telenet kaartje. En dit alles met 1 zeer gemakkelijke afstandsbediening. Had ik beter veel vroeger aangekocht.

N.R. - Loewe

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?