Dynaudio Music

's Werelds intelligentste draadloze speaker

Dynaudio is wereldberoemd voor het maken van handgemaakte high-end luidsprekers voor woonkamers en professionele opnamestudio's. Ze geloven dat iedereen diezelfde kwaliteit op elk niveau zou moeten kunnen krijgen. Daarom ontworpen ze het gloednieuwe gamma draadloze luidsprekersystemen "Music" met dezelfde aandacht voor detail en liefde voor muziek.

Dynaudio Music biedt one-touch eenvoud. De speaker past zich naadloos (en automatisch) aan elke kamer of positie aan en aan de omringende geluidsniveaus - zodat je muziek altijd het beste klinkt. Het geeft je zelfs gepersonaliseerde afspeellijsten van alle muziek waar je van houdt met Music Now. Alles met één druk op de knop.

Nu aan uitzonderlijke prijzen!
 • Music 1: €349 i.p.v. €450
 • Music 3: €499 i.p.v. €650
 • Noise adapt

  Door de intelligentie van deze speaker, zal je de muziek altijd optimaal kunnen horen. De speaker past zich namelijk aan aan de kamer en het lawaai van de kamer waar hij is geplaatst. Wanneer er meer mensen in de kamer zijn, bij een feestje bijvoorbeeld, zal de speaker dat voelen en horen en past hij zijn volume en de toonbalans op intelligente wijze aan. Is er een plotselinge stilte? Je hoeft geen afstandsbediening aan te raken of een knop te drukken. De speaker zal zelf het volume en de toon aanpassen aan het geluidsniveau in de kamer.

  Room adapt

  Het maakt niet uit of de luidspreker in een hoek staat, tegen een achterwand of in de vrije ruimte: zijn ingebouwde RoomAdapt-technologie detecteert waar hij is geplaatst en optimaliseert voortdurend de tonale kenmerken van de luidspreker om de best mogelijke prestaties te leveren. Je hoort het het meest in de zuivere, nauwkeurige bas en middentonen. Het beste van alles is dat je jouw muziek kunt verplaatsen wanneer en waar je maar wilt. Het zal zijn nieuwe positie waarnemen en zichzelf automatisch optimaliseren.

  Music Now

  Het intelligente MusicNow-algoritme leert uw muzikale smaak kennen en speelt automatisch gegenereerde afspeellijsten met één druk op een knop. Stel uw persoonlijk profiel (of zelfs meerdere profielen voor uzelf, uw vrienden en uw gezin) in via de gratis Dynaudio-app en u bent meteen klaar voor gebruik. Druk gewoon op play.

  4x4

  Vier formaten, vier kleuren.
  Verkrijgbaar in de kleuren: donkergrijs, rood, jeansblauw en lichtgrijs.

  Nu aan uitzonderlijke prijzen!

  • Music 1: €349 i.p.v. €450
  • Music 3: €499 i.p.v. €650

  Referenties

  Onze andere merken

  concepts-zottegem
  concepts-zottegem
  concepts-zottegem
  concepts-zottegem
  Logo Arcam
  Control4_Logo

  Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

  E.V. - Sonance

  Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?