- Sunfire SDS-8

De SDS-8 is de perfecte keuze voor systemen waar een klein formaat en een hoge output even belangrijk zijn. De digitale versterker van Sunfire levert een piekvermogen van 400 W, met ongekende prestaties voor deze prijs.

Een 8-inch Sunfire-stuurprogramma aan de voorzijde is akoestisch gekoppeld aan een 8-inch down-firing passieve radiator, die bijna het dubbele van de output produceert in vergelijking met conventionele ontwerpen met één stuurprogramma. Kleine kamers, grote bas - geen probleem!- Sunfire HRS-8

De grote doorbraakfuncties van deze 8-inch subwoofer zijn zijn mysterieuze 1000 W Tracking Downconverter-versterker en zijn lange thow, High Back-emf-woofer. Deze krachten worden gecombineerd om zoveel bas te produceren als verschillende 15 inch-drivers in een kast ter grootte van een kleine koelkast!

Als uw subwoofer minder dan 1000 Watt levert, is het geen HRS-serie subwoofer. En alle HRS-subwoofers produceren dit wonderbaarlijke geluid in een kast die niet groter is dan de grootte van uw monitor. Als dat nog steeds niet genoeg is, bevat de versterker in alle drie HRS-modellen de unieke Tracking Downconverter ™ -technologie van Sunfire. Opmerkelijk genoeg blijft dit versterkerontwerp ongelooflijk terwijl het tot 50% meer spanning levert dan de ontwerpen concurrentiële merken. Meer spanning betekent meer controle over de subwoofer zelf. Meer controle betekent diepere, nauwkeurigere bassen, iets dat u echt zult waarderen wanneer u naar uw favoriete muziek en films luistert. Voor middelgrote en multifunctionele ruimtes, waar zowel muziek als films volledig tot hun recht komen, is er geen betere keuze dan de HRS-8.- Sunfire XTATM265

Met 1400 watt en een kast van slechts 20 cm lang, kan Atmos voldoende vermogen leveren voor de meeste moderne woonruimtes en er ook nog eens stijlvol uitzien! Om een nog zuiverder basgeluid te krijgen, kunnen eenvoudigweg twee Atmos-subs verbonden worden met slechts één kabel.

De Sunfire Atmos Subwoofer is ontworpen om u de best mogelijke laagfrequente geluidskwaliteit te bieden voor uw Home Theatre-ervaring. Het bevat een enorm krachtige ingebouwde versterker van 1400 Watt en een paar stuurprogramma's voor het produceren van een bas die je zowel kunt voelen als horen.

De Atmos-subwoofer heeft een automatisch equalisatiesysteem dat de output van de subwoofer aanpast om eventuele kamer-effecten te compenseren. Geweldige basprestaties door dik en dun. Om het beste te passen bij de langere throw van de Atmos-woofer, ontwierpen Sunfire-ingenieurs een unieke asymmetrische Cardiod Surround.Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?