Concepts promoties

Neem hier af en toe een kijkje voor speciale promoties en acties op onze kwaliteitsproducten.
Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

B&W promoties

 

De B&W 606s2

Witte kleur - Actieprijs: €599 i.p.v. €850

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze iconische 600 Serie - de 606 S2 Anniversary Edition. Deze boekenplankluidspreker is de perfecte combinatie van formaat en vermogen en laat je muziek helderder dan ooit tevoren klinken. Dankzij de geavanceerde Continuum™ conus en het verbeterde wisselfilter wordt elk detail in je muziek nauwkeurig weergegeven. Na 25 jaar blijft de 606 S2 Anniversary Edition de norm bepalen voor betaalbare high-end luidsprekers. Ontdek zelf de ongeëvenaarde geluidskwaliteit die deze luidspreker te bieden heeft.


Pro-ject promoties


Pro-ject debut carbon met ortofon red cel

Zwarte kleur - Actieprijs: €488 i.p.v. €599


Pro-ject X1 met de pick it S2 cel

Witte kleur - Actieprijs: €799 i.p.v. €1000

Marantz promoties


Marantz cinema 60dab in zwart nu aan €1.099 i.p.v. €1.399

7.2 KANAALS | 100 WATT PER KANAAL AV-RECEIVER

Krachtige 7.2-kanaals AV-receiver met 100 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en HEOS Built-in streaming. CINEMA 60DAB is de nieuwe standaard voor luxe thuisbioscopen.

  • Het kenmerkende Marantz-geluid wordt gekenmerkt door meeslepende ruimtelijkheid, warme en rijke klanken, uitzonderlijke details en levensechte dynamiek.
  • De CINEMA 60 DAB biedt toonaangevende technologie, waaronder ondersteuning voor de nieuwste surround audioformaten, 8K-video, ruimte-optimalisatie (Dirac en Audyssey), streaming en meer om uw luisterplezier te vergroten.
  • Het prachtig slanke ontwerp van de CINEMA 60 DAB is een moderne uitvoering van tijdloze ontwerpprincipes. Het heeft de iconische Marantz-porthole, hoogwaardige materialen en subtiele zijverlichting die het voorpaneel verlichten.