Concepts promoties

Neem hier af en toe een kijkje voor speciale promoties en acties op onze kwaliteitsproducten.
Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

Loewe Klang m1

De Loewe klang m1 – het accessoire voor liefhebbers van design en muziek. Geometrische vormen en strakke lijnen vormen samen een minimalistisch design. Ronde hoeken en zachte overgangen zorgen voor een bijzonder aangename uitstraling. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal met een matte gezandstraalde afwerking, een staaltje vakmanschap. Verkrijgbaar in silver, graphite grey en rosé gold.

Nu voor €149 i.p.v. €199


Dali


  • Dali Zensor 1: nu aan €109 i.p.v. €150 per stuk. (walnut)

Dali Zensor 1

€109 per stuk

De veelzijdige ZENSOR 1 is ideaal als allround stereoluidspreker bij voorkeur in kleine tot middelgrote ruimtes. Hij werkt zelfs uitstekend als front speaker in een 2.1 surround-opstelling of als back speaker in 5.1-systemen, waaronder een subwoofer, als de onderscheidende en discrete geluidsbron die hij is. De geluidsdichte ontwerpideeën van DALI vormen de achtergrond voor de ZENSOR 1, gecreëerd met respect en bewondering voor muziek.

Q ACOUSTICS


  • Q Acoustics 3020 boekenplank speakers (wit): nu aan €115 i.p.v. €150 per stuk.

Q Acoustics 3020 boekenplank luidsprekers

De 3020 boekenplank speaker levert superieure kwaliteit, omdat Q Acoustics louter gewerkt heeft met de nieuwste onderdelen van dit moment. Groter, beter en met optimale prestaties. Deze prijswinnende boekenplank luidsprekers leveren een superieure geluidskwaliteit in kleine tot middelgrote ruimtes. Ze beschikken over een lage vervorming en iets betere spreiding van het geluid. De 3020 luidsprekers zijn voorzien van een Concentric Ring Dome Tweeter, een verbeterde constructie van de behuizing, 125 millimeter driver en een conus vervaardigd uit een unieke samenstelling van materialen. Met de Q Acoustics 3020 bent u future proof!

Optimale prestaties

Liefhebbers van muziek zullen wegkwijnen met de prestaties van deze boekenplank luidsprekerset, die niet voor niets door What Hifi? zijn verkozen tot beste stereo speaker set van 2015 in zijn prijsklasse. De 2-weg basreflex luidspreker beschikt over een bass driver unit van 125 millimeter waarvan de conus is vervaardigd uit aramidevezel en cellulose (papier). Deze combinatie van materialen resulteert in gelijksoortige eigenschappen als Kevlar en Teflon hebben. Dankzij toepassing van deze materialen en het formaat van de driver leveren de Q Acoustics 3020 boekenplank speakers een open en realistisch geluid met een spectaculaire basweergave, waardoor er een driedimensionaal geluidsbeeld ontstaat. Bovendien zijn de Q3020 speakers zeer geschikt voor een minder krachtige versterker.

Beschikbaar in wit.


Inbouwluidsprekers aan 50% korting!

Deze ex-demotoestellen in perfecte staat verlaten het gamma. Van elke referentie is er slechts één paar beschikbaar. Snel zijn is de boodschap.


Apart CM6QFT nu aan €32 per stuk i.p.v €64

Apart CM608D nu aan €26 per stuk ipv €52

TOP Sonance VP82, 3-weg inbouwluidspreker met ronde of vierkante grille nu aan €300 per stuk i.p.v. €600