Concepts promoties

Neem hier af en toe een kijkje voor speciale promoties en acties op onze kwaliteitsproducten.
Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

Samsung

Koop tussen 15 maart 2019 en 30 juni 2019 een promotiemodel QLED TV en ontvang tijdelijk een Samsung Soundbar ter waarde van €449 of €999 en/of 10 Rakuten TV vouchers. De Rakuten TV vouchers zijn t/m 30 september 2019 te besteden.

Vul het online aanmeldformulier op de Samsung website in en print het uit. Stuur het aanmeldformulier, een kopie van de aankoopbon, en de originele streepjescode van de verpakking (met daarop het serienummer en de modelcode) uiterlijk 15 juli 2019 op. Meer info en actievoorwaarden kan je ook altijd in de winkel navragen of op de website van Samsung.

Deelnemende modellen


Loewe Klang m1

De Loewe klang m1 – het accessoire voor liefhebbers van design en muziek. Geometrische vormen en strakke lijnen vormen samen een minimalistisch design. Ronde hoeken en zachte overgangen zorgen voor een bijzonder aangename uitstraling. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal met een matte gezandstraalde afwerking, een staaltje vakmanschap. Verkrijgbaar in silver, graphite grey en rosé gold.

Nu voor €149 i.p.v. €199


Dali


  • Dali Zensor 1: nu aan €109 i.p.v. €150 per stuk. (walnut)
  • Dali Zensor 5: nu aan €240 i.p.v. €340 per stuk. (wit)

Dali Zensor 1

€109 per stuk

De veelzijdige ZENSOR 1 is ideaal als allround stereoluidspreker bij voorkeur in kleine tot middelgrote ruimtes. Hij werkt zelfs uitstekend als front speaker in een 2.1 surround-opstelling of als back speaker in 5.1-systemen, waaronder een subwoofer, als de onderscheidende en discrete geluidsbron die hij is. De geluidsdichte ontwerpideeën van DALI vormen de achtergrond voor de ZENSOR 1, gecreëerd met respect en bewondering voor muziek.

Revox

Revox S119 versterker - streamer

Nu aan €1.399 i.p.v. €2.500!

U kunt muziek selecteren en afspelen met premium geluid van internetradio, van uw privécollectie opgeslagen op een server of met behulp van Tidal, een streamingdienst. Selecteer uw favoriete muziek op uw smartphone en de Joy Receiver zorgt voor de rest. Het wordt automatisch ingeschakeld via Bluetooth en je kunt genieten van je muziek door een vooraf gedefinieerde set luidsprekers.

De Revox Joy Network Receiver is een veelzijdig talent in termen van selecteerbare bronnen en functies, in termen van bedieningsmogelijkheden, en natuurlijk ook met betrekking tot audiokwaliteit. Hij heeft een tijdloos ontwerp met hoogwaardige materialen zoals echt glas en aluminium en een uitstekend geluid, allemaal samengebracht in een compact systeem. Dit maakt het de ultieme netwerkontvanger voor audiofielen die geen compromis willen sluiten.

Revox Sound G elegance

Nu aan €899 i.p.v. €1.300 per stuk!

Subtiel in ontwerp, krachtig in prestaties. De Re:sound G elegance-luidspreker is ontwikkeld voor muziekliefhebbers die de voorkeur geven aan een slank profiel voor de luidsprekers in hun woonkamer. Het was een speciale uitdaging voor de ingenieurs bij Revox om een krachtige en diepe bas uit de smalle behuizing te lokken. Het resultaat: de behuizing en het chassis van de Elegance zijn op elkaar afgestemd met speciale filters op het crossover-netwerk, zodat het zachte, ronde maar ook diepe en krachtige uitstralingseigenschappen heeft. Dit laat alleen maar zien dat ruimte geen probleem hoeft te zijn als het gaat om het creëren van een geweldige muzikale luisterervaring.


Q ACOUSTICS


  • Q Acoustics 3020 boekenplank speakers (wit): nu aan €115 i.p.v. €150 per stuk.

Q Acoustics 3020 boekenplank luidsprekers

De 3020 boekenplank speaker levert superieure kwaliteit, omdat Q Acoustics louter gewerkt heeft met de nieuwste onderdelen van dit moment. Groter, beter en met optimale prestaties. Deze prijswinnende boekenplank luidsprekers leveren een superieure geluidskwaliteit in kleine tot middelgrote ruimtes. Ze beschikken over een lage vervorming en iets betere spreiding van het geluid. De 3020 luidsprekers zijn voorzien van een Concentric Ring Dome Tweeter, een verbeterde constructie van de behuizing, 125 millimeter driver en een conus vervaardigd uit een unieke samenstelling van materialen. Met de Q Acoustics 3020 bent u future proof!

Optimale prestaties

Liefhebbers van muziek zullen wegkwijnen met de prestaties van deze boekenplank luidsprekerset, die niet voor niets door What Hifi? zijn verkozen tot beste stereo speaker set van 2015 in zijn prijsklasse. De 2-weg basreflex luidspreker beschikt over een bass driver unit van 125 millimeter waarvan de conus is vervaardigd uit aramidevezel en cellulose (papier). Deze combinatie van materialen resulteert in gelijksoortige eigenschappen als Kevlar en Teflon hebben. Dankzij toepassing van deze materialen en het formaat van de driver leveren de Q Acoustics 3020 boekenplank speakers een open en realistisch geluid met een spectaculaire basweergave, waardoor er een driedimensionaal geluidsbeeld ontstaat. Bovendien zijn de Q3020 speakers zeer geschikt voor een minder krachtige versterker.

Beschikbaar in wit.


Inbouwluidsprekers aan 50% korting!

Deze ex-demotoestellen in perfecte staat verlaten het gamma. Van elke referentie is er slechts één paar beschikbaar. Snel zijn is de boodschap.

Dali phantom H50 vierkant nu aan €130 per stuk i.p.v €230

Apart CM6QFT nu aan €32 per stuk i.p.v €64

Apart CM608D nu aan €26 per stuk ipv €52

TOP Sonance VP82, 3-weg inbouwluidspreker met ronde of vierkante grille nu aan €300 per stuk i.p.v. €600

Cabasse archipel 17 nu aan €150 per stuk i.p.v. €300