Concepts promoties

Neem hier af en toe een kijkje voor speciale promoties en acties op onze kwaliteitsproducten.
Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

Sonos promoties

 

Sonos Play 5

Dit ex-demo model in perfecte staat is nu verkrijgbaar voor €479,- i.p.v. €579,-

De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

  • Afmetingen: 203 x 364 x 154 mm
  • Aansluitingen: aux in, ethernetaansluiting


Sonos subwoofer

Dit ex-demo model in perfecte staat is nu verkrijgbaar voor €649,- i.p.v. €799,-

De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

  • De Sonos Subwoofer vult de hele kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf.
  • Voor een spectaculair basgeluid uit elke Sonos-speaker.
  • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
  • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers, voor een dieper geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.
  • Plaats de speaker waar je maar wilt. Je zou hem zelfs plat onder je bank kunnen schuiven.
  • Werkt met alle versterkte Sonos-producten: CONNECT:AMP; PLAY:5; PLAY:3; PLAY:1; PLAYBAR.

Dynaudio promoties


Dynaudio Music reeks

Dynaudio is wereldberoemd voor het maken van handgemaakte high-end luidsprekers voor woonkamers en professionele opnamestudio's. Ze geloven dat iedereen diezelfde kwaliteit op elk niveau zou moeten kunnen krijgen. Daarom ontworpen ze het gloednieuwe gamma draadloze luidsprekersystemen "Music" met dezelfde aandacht voor detail en liefde voor muziek.

Lees meer over Dynaudio Music


Dynaudio Music 1

Dit ex-demo model is nu verkrijgbaar aan €299,- i.p.v. €350,-.

Lees meer over Dynaudio Music


Dynaudio Music 3

Dit ex-demo model is nu verkrijgbaar aan €479,- i.p.v. €650,-.

Lees meer over Dynaudio Music

Dynaudio Focus XD-serie

De Focus XD is niet zomaar een luidspreker. Het is een blik in de toekomst van een high-end audio systeem. Volledig digitaal, volledig actief en volledig high res! Het geluidssysteem differentieert zich met de volgende kenmerken:
• Digitaal: de focus XD is direct verbonden met de muziekbron.
• Actief: elke driver in de focus XD is direct aangestuurd vanaf een digitale versterker.
• Hoge resolutie: het volledige pad is in staat om 24bit/192 kHz weer te geven.

De Focus XD20 is verkrijgbaar in het wit aan €1.499 i.p.v. €2.000 per stuk De Focus XD30 is verkrijgbaar in het zwart aan €2.200 i.p.v. €3.000 per stuk

Dynaudio Xeo

De compacte Dynaudio Xeo 20 vervangt de Xeo 4. Hij is iets groter ten opzichte van de Xeo 4 en maakt nu gebruik van een anders vormgegeven baspoort voor een nog betere laagweergave. De 65 watt digitale versterker voorziet de Esotec softdome tweeter en de Esotec MSP woofer van stroom.

De boekenplankspeaker Xeo 20 is nu verkrijgbaar in het wit aan €1.499 i.p.v. €2.000


Dynaudio Emit

De instapreeks van de Dynaudio high-end luidsprekerlijn, biedt een optimale prijs-kwaliteit verhouding. De Emit series is zeer makkelijk aan te sturen door elke versterker of AV receiver. De Emit 10 is uitgekozen door het gerenommeerde Engelse tijdschrift ‘What hifi’ als beste luidspreker van het jaar 2016 in hun prijsklasse! Great looks, great price, BETTER sound.

De Emit 30 in het wit verlaat de showroom aan €525 i.p.v. €750 per stuk.


Revox promoties

Revox S119 versterker - streamer

Nu aan €1.399 i.p.v. €2.500!

U kunt muziek selecteren en afspelen met premium geluid van internetradio, van uw privécollectie opgeslagen op een server of met behulp van Tidal, een streamingdienst. Selecteer uw favoriete muziek op uw smartphone en de Joy Receiver zorgt voor de rest. Het wordt automatisch ingeschakeld via Bluetooth en je kunt genieten van je muziek door een vooraf gedefinieerde set luidsprekers.

De Revox Joy Network Receiver is een veelzijdig talent in termen van selecteerbare bronnen en functies, in termen van bedieningsmogelijkheden, en natuurlijk ook met betrekking tot audiokwaliteit. Hij heeft een tijdloos ontwerp met hoogwaardige materialen zoals echt glas en aluminium en een uitstekend geluid, allemaal samengebracht in een compact systeem. Dit maakt het de ultieme netwerkontvanger voor audiofielen die geen compromis willen sluiten.


Loewe promoties


Loewe Klang m1

De Loewe klang m1 – het accessoire voor liefhebbers van design en muziek. Geometrische vormen en strakke lijnen vormen samen een minimalistisch design. Ronde hoeken en zachte overgangen zorgen voor een bijzonder aangename uitstraling. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal met een matte gezandstraalde afwerking, een staaltje vakmanschap. Verkrijgbaar in silver, graphite grey en rosé gold.

Nu voor €149 i.p.v. €199

Sony promoties

Ontvang tot €250 cashback bij aankoop van een Sony BRAVIA Full Array LED tv of BRAVIA OLED tv.

Actie geldig tot en met 22-11-2020


Samsung promoties

Ontvang tot €900 terugbetaald bij aankoop van een Samsung Cinematic Q-series soundbar en/of QLED tv.

Actie geldig tot en met 15-11-2020


Apart promoties

Deze ex-demotoestellen in perfecte staat verlaten het gamma. Van elke referentie is er slechts één paar beschikbaar. Snel zijn is de boodschap.


Apart CM6QFT nu aan €45 per stuk i.p.v €65

Apart CM608D nu aan €36 per stuk i.p.v. €52


Apart Mask 4 nu aan €70 per stuk i.p.v €105

Apart CMQ108 inbouw nu aan €130 per stuk i.p.v €189