Concepts promoties

Neem hier af en toe een kijkje voor speciale promoties en acties op onze kwaliteitsproducten.
Deze pagina wordt regelmatig aangepast.

Sonos promoties

 


Sonos subwoofer

Dit ex-demo model in perfecte staat is nu verkrijgbaar voor €649,- i.p.v. €799,-

De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

  • De Sonos Subwoofer vult de hele kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf.
  • Voor een spectaculair basgeluid uit elke Sonos-speaker.
  • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
  • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers, voor een dieper geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.
  • Plaats de speaker waar je maar wilt. Je zou hem zelfs plat onder je bank kunnen schuiven.
  • Werkt met alle versterkte Sonos-producten: CONNECT:AMP; PLAY:5; PLAY:3; PLAY:1; PLAYBAR.

Dynaudio promoties


Dynaudio Music reeks

Dynaudio is wereldberoemd voor het maken van handgemaakte high-end luidsprekers voor woonkamers en professionele opnamestudio's. Ze geloven dat iedereen diezelfde kwaliteit op elk niveau zou moeten kunnen krijgen. Daarom ontworpen ze het gloednieuwe gamma draadloze luidsprekersystemen "Music" met dezelfde aandacht voor detail en liefde voor muziek.

Lees meer over Dynaudio Music


Dynaudio Music 3

Dit ex-demo model is nu verkrijgbaar aan €479,- i.p.v. €650,-.

Lees meer over Dynaudio MusicDali promoties

Dali Opticon 6

DALI OPTICON in zwart ex-demomodel: high end geluid en een hoogwaardige afwerking voor ieder budget! Dit ex-demo model in zwart is nu verkrijgbaar aan €699,--

Deze luidsprekers bieden high end weergave voor een erg schappelijke prijs. Met de OPTICON 6 luidspreker-serie zet DALI opnieuw een standaard op luidsprekergebied.

Deze DALI OPTICON 6 luidspreker is uitgevoerd in een fraaie zwarte dikke behuizing. De voorzijde van elke zwarte OPTICON 6 speaker is uitgevoerd in glanzend zwart. Binnenin is de OPTICON 6 speaker voorzien van een stevige kastconstructie, veelal met aparte interne kamers voor de drivers. Zo creëert iedere DALI OPTICON een mooi en onverstoord geluid. Pure weergave van muziek en film.

De woofers die in elke DALI OPTICON verwerkt zijn, bestaan natuurlijk uit het beroemde papier met houtvezel composiet. Dit materiaal is licht en zeer stijf, waardoor bassen en middentonen nog strakker worden weergegeven. De OPTICON-serie dankt veel technieken uit de veel duurdere Rubicon- en Epcion-reeks, zoals SMC. Dit materiaal zorgt ervoor dat negatieve eigenschappen die bij iedere driver door de spreekspoel en magnetische werking worden veroorzaakt, geëlimineerd worden. Dus geniet je van strakke bassen, ongeacht het volume!

De zijden dometweeters in de DALI OPTICON monitorspeakers zorgen voor een grote dynamiek en een fenomenale spreiding. De vloerstaande OPTICON modellen en de OPTICON VOKAL centerspeaker zijn voorzien van een extra luxe hybride tweeter voor een extra groot frequentiebereik.

DALI OPTICON: high end geluid en een hoogwaardige afwerking voor ieder budget!

Revox promoties

Revox S119 versterker - streamer

Nu aan €1.399 i.p.v. €2.500!

U kunt muziek selecteren en afspelen met premium geluid van internetradio, van uw privécollectie opgeslagen op een server of met behulp van Tidal, een streamingdienst. Selecteer uw favoriete muziek op uw smartphone en de Joy Receiver zorgt voor de rest. Het wordt automatisch ingeschakeld via Bluetooth en je kunt genieten van je muziek door een vooraf gedefinieerde set luidsprekers.

De Revox Joy Network Receiver is een veelzijdig talent in termen van selecteerbare bronnen en functies, in termen van bedieningsmogelijkheden, en natuurlijk ook met betrekking tot audiokwaliteit. Hij heeft een tijdloos ontwerp met hoogwaardige materialen zoals echt glas en aluminium en een uitstekend geluid, allemaal samengebracht in een compact systeem. Dit maakt het de ultieme netwerkontvanger voor audiofielen die geen compromis willen sluiten.


Loewe promoties


Loewe Klang m1

De Loewe klang m1 – het accessoire voor liefhebbers van design en muziek. Geometrische vormen en strakke lijnen vormen samen een minimalistisch design. Ronde hoeken en zachte overgangen zorgen voor een bijzonder aangename uitstraling. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal met een matte gezandstraalde afwerking, een staaltje vakmanschap. Verkrijgbaar in silver, graphite grey en rosé gold.

Nu voor €149 i.p.v. €199

Apart promoties

Deze ex-demotoestellen in perfecte staat verlaten het gamma. Van elke referentie is er slechts één paar beschikbaar. Snel zijn is de boodschap.


Apart CM6QFT nu aan €45 per stuk i.p.v €65

Apart CM608D nu aan €36 per stuk i.p.v. €52


Apart Mask 4 nu aan €70 per stuk i.p.v €105

Apart CMQ108 inbouw nu aan €130 per stuk i.p.v €189