Bose® ControlSpace® ESP engineered sound processors bieden een geavanceerde audio signal processing en controle om aan de strikte kwaliteitseisen van vandaag te voldoen. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende toestellen met meer of minder ingangen en uitgangen. Er kan ook een ESP samengesteld worden naar wens, om zo tot 64 audiokanalen te komen. De ESP biedt een oplossing voor bijna elk project. Gecombineerd met de Controlspace bedieningspaneeltjes kan het geluidssysteem makkelijk worden bediend.


De ControlSpace Remote app maakt het mogelijk om draadloos de Bose professionele versterkers en mixers te bedienen met een app die volledig op maat van het project wordt gemaakt. Zo kunnen we het volume en mute per zone instellen, de bron kiezen per ruimte of zelf parameters opvragen.
De app is beschikbaar voor Android en iOS toestellen.


De freespace serie van Bose pro is ontworpen als achtergrondmuzieksysteem voor kleine tot middelgrote ruimtes waarin een hoog-kwalitatief geluidssysteem nodig is voor spraak en muziek. Eén van de gekendste speakers in deze serie is de compacte freespace 3 die zowel verkrijgbaar zijn als inbouwluidsprekers als opbouwluidsprekers.


Bose® RoomMatch® Utility luidsprekers brengen de award-winning geluidskwaliteit van RoomMatch arrays naar een compacter 2 weg luidspreker design. De RMU luidsprekers zijn ontworpen voor hoge kwaliteit voorgrondmuziek. De speakers kunnen zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden.
Kom langs in onze showroom in Zottegem om de verschillende mogelijkheden te bespreken van jouw geluidssysteem of audiovisuele installatie.


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je woning?