Bluesound Pulse Sub

De SUB+ verbetert uw thuisbioscoopsysteem door draadloos diepe, nauwkeurige bas toe te voegen aan muziek, films, games en meer.

Breng uw luisterervaring naar een hoger niveau met de PULSE SUB + draadloze actieve subwoofer. Deze subwoofer is ontworpen voor gebruik met draadloze Bluesound-luidsprekers, versterkers en streamers en heeft een 8-inch woofer en een slimme DSP-versterker die 150 watt diepe, gedetailleerde bas levert zonder vervorming. Het slanke, compacte ontwerp en de draadloze connectiviteit bieden u onbeperkte plaatsingsflexibiliteit, terwijl u met de BluOS-app binnen enkele minuten kunt koppelen en instellen met volumeregeling en crossover-bediening in de app.

 • Ontworpen voor gebruik met Bluesound draadloze luidsprekers, home theater, of stereo componenten
 • 150-Watt-Subwoofer für tiefe Bässe bei Musik, Filmen und Spielen
 • 8" woofer gestuurd door een slimme DSP-versterker voor een gecontroleerde vervormingsvrije uitgang
 • Dankzij het draadloze ontwerp kunt u de subwoofer overal plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kabels
 • Strak en compact om naast, achter of onder uw meubels te passen
 • Eenvoudig te koppelen en in enkele minuten in te stellen met behulp van de BluOS Controller-app
 • Zet het rechtop, leg het neer of monteer het met de aangepaste montagebeugel (meegeleverd)


Bluesound Pulse mini 2i

De PULSE MINI 2i herdefinieert wat compacte luidsprekers kunnen doen door een rijke, dynamische prestatie te leveren, waar u hem ook neerzet.

De PULSE MINI 2i aangedreven luidspreker neemt tientallen jaren van hifi audio erfenis in beslag en perst deze in een enkele doos. De PULSE MINI 2i levert een rijk en gedetailleerd geluid en past gemakkelijk in kleine woonruimtes, terwijl hij tegelijkertijd een uitstekende high-res muziekstreamingervaring biedt.

 • Een innovatieve dubbele akoestische kamer resulteert in een verbluffende, maatvaste prestatie.
 • Ervaar een diepe bas en een volbereiks geluid zonder vervorming.
 • Dual band Wi-Fi en ondersteuning voor 2-weg Bluetooth aptX™ HD zorgen ervoor dat muziek zonder onderbreking kan worden afgespeeld.
 • Groep twee PULSE MINI 2i's samen voor een naadloze stereokoppeling.
 • Ontworpen om naadloos te passen in uw interieur.
 • Bedien muziek draadloos met de intuïtieve BluOS Controller-app voor iOS-, Android-, Kindle Fire- en Windows- en Mac OS X-desktops.
 • Bedien het met de optionele Bluesound RC1 afstandsbediening
 • Verbind Bluesound met uw Amazon Echo met de vaardigheid in de Alexa-app en gebruik Amazons Alexa-stemassistent om Spelers rondom het huis te bedienen.
 • Met AirPlay 2 kunt u muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze speakers in uw hele huis - alles synchroon.


Powernode 2i
Next generation stereo. De geïntegreerde hifi-versterker is opnieuw uitgevonden. De Powernode 2 is een streamingsversterker met een vermogen van maar liefst 75 watt. Enkel nog een paar mooie luidsprekers aansluiten en het feest kan beginnen.


Pulse 2i
Het beste alles-in-1 streamingsysteem op de markt! De nieuwe Bluesound Pulse 2 speelt muziek met een verbazingwekkende tastbaarheid en levendige detaillering, van duizelingwekkend hoog tot diep laag. Met zijn bekroonde DirectDigital versterker/DAC en audiofiele luidsprekerunits kan hij zelfs een grote kamer vullen met kristalhelder High Definition geluid.


Pulse Flex 2i
Neem je Hifi met je mee. De Pulse Flex van Bluesound is een 2-weg draadloze luidspreker. Of je hem nu in een paar hoeken van een kamer ophangt of er 1 op de boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, hij geeft je de echte flexibiliteit die je altijd van een multiroom streamingssysteem verwacht.


Soundbar
De Pulse soundbar van Bluesound is een innovatieve oplossing voor het probleem van TV-geluid. Omdat de TV’s steeds dunner zijn geworden, is de ruimte die nodig is voor een goed geluid verdwenen. Deze soundbar, zonder extra subwoofer, geeft een vol geluid en is ook voorzien van BluOS die ervoor zorgt dat HD muziek deel uitmaakt van je dagelijkse entertainment. Bovendien krijg je bovenop een geweldig TV-geluid ook een alles-in-1 geluidssysteem.

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?