Powernode 2i
Next generation stereo. De geïntegreerde hifi-versterker is opnieuw uitgevonden. De Powernode 2 is een streamingsversterker met een vermogen van maar liefst 75 watt. Enkel nog een paar mooie luidsprekers aansluiten en het feest kan beginnen.


Pulse 2i
Het beste alles-in-1 streamingsysteem op de markt! De nieuwe Bluesound Pulse 2 speelt muziek met een verbazingwekkende tastbaarheid en levendige detaillering, van duizelingwekkend hoog tot diep laag. Met zijn bekroonde DirectDigital versterker/DAC en audiofiele luidsprekerunits kan hij zelfs een grote kamer vullen met kristalhelder High Definition geluid.


Pulse Flex 2i
Neem je Hifi met je mee. De Pulse Flex van Bluesound is een 2-weg draadloze luidspreker. Of je hem nu in een paar hoeken van een kamer ophangt of er 1 op de boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, hij geeft je de echte flexibiliteit die je altijd van een multiroom streamingssysteem verwacht.


Soundbar
De Pulse soundbar van Bluesound is een innovatieve oplossing voor het probleem van TV-geluid. Omdat de TV’s steeds dunner zijn geworden, is de ruimte die nodig is voor een goed geluid verdwenen. Deze soundbar, zonder extra subwoofer, geeft een vol geluid en is ook voorzien van BluOS die ervoor zorgt dat HD muziek deel uitmaakt van je dagelijkse entertainment. Bovendien krijg je bovenop een geweldig TV-geluid ook een alles-in-1 geluidssysteem.

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?