Catch
De DALI Catch zet de standaard in portable audio. Breng zijn advanced digital technology en uniek design samen en je krijgt een luidspreker die voor z’n grootte een ongelofelijk rijk geluid voorbrengt. Door de ingebouwde oplaadbare batterijen kan je de ganse dag overal genieten van je muziek, die je draadloos via bluetooth aptx 4.0 naar het toestelletje stuurt.

Prijs: €399


Opticon
De OPTICON 6 is in DALI-terminologie een 2,5-5-wegontwerp, waar respectievelijk laag/midden en lager/hoger treble verdeeld worden over twee eenheden. De twee 6,5” bas-/middenspeakers geven het geluid strak en nauwkeurig weer en kunnen zonder probleem een grotere ruimte vullen. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers zit.

Prijs: €880/stuk


Zensor 5
Ongebruikelijk voor vloerstaande luidsprekers, is de ZENSOR 5 een elegante verschijning met een slank aanzicht, de fraaie geïntegreerde aluminium voet en kenmerkend voor de hele serie, een hoogglans baffle. Het klankkarakter van de ZENSOR VOKAL is perfect afgestemd op dat van de andere ZENSOR-luidsprekers en daarmee de ideale centerluidspreker voor een compleet ZENSOR Home Cinema systeem.

Prijs: €339/stuk

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?