Catch
De DALI Catch zet de standaard in portable audio. Breng zijn advanced digital technology en uniek design samen en je krijgt een luidspreker die voor z’n grootte een ongelofelijk rijk geluid voorbrengt. Door de ingebouwde oplaadbare batterijen kan je de ganse dag overal genieten van je muziek, die je draadloos via bluetooth aptx 4.0 naar het toestelletje stuurt.

Prijs: €449


Opticon MK2

De OPTICON MK2 luidsprekerserie blinkt uit met een transparante, onvervormde, aangename en samenhangende weergave die muziek, radio, streaming, televisie of video perfect uit de verf laat komen. Deze luidsprekerserie voldoet aan elke behoefte en biedt een luidspreker voor elke ruimte en elke gelegenheid. De serie bestaat uit zes modellen, van een compacte muurluidspreker tot een enorme vloerstaander.Oberon serie

De DALI OBERON is een doorbraak: het is de eerste instap-luidsprekerserie die DALI's gepatenteerde SMC technologie bevat, die niet-lineaire magnetische vervorming drastisch vermindert - zodat je je favoriete muziek kunt horen zoals je hem nog nooit hebt gehoord.

Met nieuwe oversized tweeters, breed afstralende woofers met houtvezel conus en een opmerkelijk Deens kastontwerp is de DALI OBERON een nieuwe maatstaf voor betaalbare audiofiele luidsprekers. Het is tijd om de magie van muziek opnieuw te ontdekken.Fazon serie

De DALI FAZON profiteert volop van creatief Scandinavisch ontwerptalent, maar ook van decennialange ervaring in de voorste gelederen van de technologische innovatie. De DALI FAZON combineert geavanceerde technologieën voor luidsprekerunits en materialen die zijn ontwikkeld voor de hoog gewaardeerde DALI IKON en MENTOR series.

De FAZON serie is het positieve bewijs dat, indien goed uitgevoerd, vormgeving en functionaliteit elkaars bondgenoot kunnen zijn. De vloeiende, organische lijnen van de gegoten aluminium behuizingen zijn een perfect voorbeeld. De opvallende styling en gebogen vormen zijn veel meer dan een artistiek bevlieging. Ze zorgen ook voor een verhoogde structurele integriteit, verlaagde resonanties en geen parallelle oppervlakken - allemaal belangrijke factoren in de pure, muzikale klank van deze meesterlijke luidsprekers.Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?