KEF INBOUWCi200QR

Uitgerust met KEF’s verfijnde ’sit anywhere’ Uni-Q driver array, is de tweeter in het akoestische middenpunt van de bas/middenbereik conus geplaatst. Dit maakt het mogelijk dat de tweeter en woofer als een puntbron functioneren die het geluid wijds en gelijkmatig door de hele kamer verspreidt. In combinatie met het discrete Ultra Thin Bezel- (UTB-) ontwerp met een uiterst dunne zichtbare rand rondom de luidspreker, geeft de Ci Q-serie u een enorme plaatsingsvrijheid voor uw luidsprekers.Ci130QS

De stijlvolle Ci130QS's met hun dunne bezel en smalle rand zorgen voor vlekkeloze visuele integratie in uw muur of plafond. KEF's gepatenteerde Uni-Q driver verspreidt geluid over een groter gebied waardoor u minder luidsprekers hoeft te gebruiken en nog steeds een brede sound-stage ervaart.Ci160QR

De stijlvolle Ci160QR ultradunne bezel luidspreker beschikt over een smalle rand en zorgt voor een vlekkeloze integratie in uw plafond. Door de brede spreiding van de verbazingwekkende Uni-Q driver KEF's vult u kamer zich meer meer geluid en minder luidsprekers.Ci200-THX

Voorzien van KEF's gepatenteerde Uni-Q driver array

Met een 38mm (1,5inch) tweeter spreekspoel gekoppeld aan een geventileerde aluminium dome met mandarijn waveguide, en een woofer met absoluut massieve magneet en Z-flex surround, is de KEF Ci200RS-THX in staat om zelfs in de grootste kamers een magische muziektheaterervaring te leveren.

Voor het ultieme Extreme Home Theatre heeft de Ci-R Serie de uitstekende akoestische capaciteiten van de KEF vloerstaander waarnaar hij vernoemd is, met alle drama en emotionele intensiteit van volledige theatergeluidskwaliteit.

Met een spreekspoel van 38 mm (1,5 inch) tweeter gekoppeld aan een geventileerde aluminium koepel met mandarijn waveguide, en een woofer met absoluut massieve magneet en Z-flex surround, is de KEF Ci200RS-THX in staat om zelfs in de grootste kamers een magische muziektheaterervaring te leveren.

Ci200RS-THX is een wandinbouwluidspreker die gecertificeerd is volgens de THX ULTRA2 standaard. Elk THX-gecertificeerd 2.1-, 5.1- en 7.1-luidsprekersysteem is gebaseerd op een grondige kennis van het filmproces en surround sound. Ontworpen met ontwerpkenmerken van professionele studioluidsprekers, recreëert THX de toonbalans van de uiteindelijke mix van de filmmaker in uw woonkamer. Het resultaat? Actiescènes zijn indrukwekkend en dialoogmomenten zijn natuurlijk en boeiend.

THX-gecertificeerde inbouwluidsprekers leveren de juiste frequentierespons en de hoge output en beeldkwaliteit van een traditionele boxluidspreker. Dit biedt het beste van twee werelden - THX surround sound prestaties van componenten die harmonieus passen bij elke kamerinrichting.Flush Mount Architectural Speaker - Ci130QRfl

Deze speaker is een frameloze architecturale inbouwluidspreker, ontworpen voor hoogwaardige weergave en eenvoudige installaite. De speaker ligt vlak tegen de muur of het plafond, waardoor hij niet opvalt.

Ci130QRfl maakt deel uit van de Ci Q-serie en is gebouwd rond de kenmerkende Uni-Q-unit van KEF waarbij het fungeert als een éénpuntsbron, die in combinatie met Tangerine Waveguide-technologie de weergave breed door een kamer verspreidt.

Prijs: €449 per stukInbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?