LIMITED EDITION: NAD 3050 LE

Een klassieker opnieuw uitgevonden

De C 3050 LE stereofonische versterker viert het verleden en omarmt tegelijkertijd de toekomst. Zijn retro-uiterlijk, geïnspireerd op de NAD 3030, vertelt de legendarische geschiedenis van NAD's 50-jarige nalatenschap in versterkerinnovatie, en herinnert aan de componenten die een generatie muziekliefhebbers het plezier van geweldige audio lieten ontdekken. Zijn geavanceerde techniek biedt mogelijkheden waarvan geen enkele audiofiel een halve eeuw geleden had kunnen dromen, met NAD's modernste componenten. Om het oprichtingsjaar van NAD te herdenken zullen er slechts 1.972 exemplaren van dit model worden geproduceerd, waardoor het een zeer begeerd aandenken wordt.

Prijs: €2.499NAD C298 + C658

Streamer + Eindversterker
De NAD C658 + C298 bundel combineert het beste van beiden in een voordelig pakket. De NAD C658 en C298 vullen elkaar naadloos aan. Creëer met deze bundel het ultieme geluidssysteem. De NAD C658 is een erg veelzijdig apparaat dat beschikt over dermate veel functies dat u vrijwel alles heeft wat u maar kunt wensen. De NAD C298 is één van de meest innovatieve versterkers van het moment. Het apparaat is onlangs bekroond door een EISA Award voor de beste versterker van het moment.NAD 778 AV Surround Sound Ontvanger

BluOS Ingeschakelde 4K Ultra HD ontvanger met onderdompelend geluid
NAD's referentie Audio Video Receiver (AVR) is een geavanceerde krachtpatser voor state of the art muziek en thuisbioscoop. Het referentiemodel van het merk, dat bekend staat om zijn hoogwaardige reputatie in de categorie AVR, bouwt voort op die erfenis met een uitbreiding van de onwrikbare filosofie van real-world performance, eenvoud van bediening en toekomstige opwaardeerbaarheid.

Efficiënte vervormingsvrije versterking
De T 778 is voorzien van de laatste ontwikkelingen in de Hybrid Digital-technologie van NAD om 9 versterkingskanalen met hoge stroom/hoog vermogen te creëren met een verbeterde efficiëntie. Ontworpen met NAD's full disclosure benadering van de vermogenswaarden, levert de NAD AVR conservatief 85W FDP en 9 x 140W FTC, alle kanalen aangedreven bij nominale vervorming. Voor flexibiliteit kunnen de versterkerkanalen worden geconfigureerd om te worden gebruikt voor surround of tweede zone audio. De stille zwarte achtergrond en de explosieve dynamiek die deze versterkertechnologie biedt, voegt levensecht realisme, drama en spanning toe aan al uw muziek en films.

Volledig Uitgelichte Surround
De T 778 is de op één na beste op het gebied van flexibiliteit en moderne digitale technologie. Alleen NAD biedt Modular Design Construction (MDC), de beproefde methode van het bedrijf om vroegtijdige veroudering te voorkomen. 7.1.4 Dolby® Atmos™, DTS® Master Audio combineren met Dirac Live™ kamercorrectie voor hyperrealisme dat elke dimensie van een prestatie vastlegt. Voeg bit-perfecte 4K UHD-video door en de T 778 levert de meest nauwkeurige geluids- en beeldervaring die u ooit hebt gehad. Muzikale prestaties zijn uitstekend met High Res Multi-room streaming via BluOS.

Compleet en compact
Zoals bij alle NAD-componenten gaat het nieuwste aanbod van het bedrijf door met de 'simple is better' ontwerpfilosofie. Deze verstandige aanpak draagt bij aan het gebruiksgemak en maximaliseert de prestaties waar het telt. Een perfect voorbeeld hiervan is het opvallende nieuwe aanraakscherm en de ergonomische verfijningen die de bediening en het gebruiksgemak vereenvoudigen. De T 778 is voorzien van de legendarische geluidskwaliteit van NAD en is volledig compatibel met de nieuwste functies en formaten om te zorgen voor levensecht muziek- en filmplezier.NAD T758v3

De NAD T758 V3i A/V surround receiver biedt perfecte weergave van film en muziek. Deze NAD receiver klinkt fantastisch en biedt zeer veel mogelijkheden voor onder andere streaming audio via het populaire Bluesound-platform BluOS. Ook Airplay 2 wordt ondersteund, voor nog meer gemak. En dankzij een eenvoudig te gebruiken inmeetprogramma klinkt deze NAD T758 V3i overal geweldig!

De NAD T758 V3i A/V receiver past helemaal binnen de filosofie dat allereerst de weergave perfect moet zijn en daarna pas de extra's toegevoegd worden. Dat houdt in dat het design van deze NAD home cinema receiver sober is gehouden terwijl de onderdelen een stuk hoogwaardiger zijn dan die van vele concurrenten. Het resultaat is een krachtige versterking, een fenomenale weergave van zowel stereo als surround geluid en natuurlijk de degelijkheid van een echt NAD product.NAD C700

BLUOS STREAMING AMPLIFIER

De C 700 BluOS Streaming-versterker is ontworpen voor het streaming-tijdperk. Sluit uw luidsprekers aan en gebruik vervolgens de intuïtieve BluOS app op uw smartphone, tablet, pc of Mac om de muziek te selecteren die u wilt horen. Het zal heerlijk klinken.

Via zijn HybridDigital UcD eindtrap kan de C 700 2×80 watt continu vermogen en 2×120 watt momentaan vermogen leveren, voor een moeiteloze weergave van muzikale transiënten. NAD's uiterst efficiënte HybridDigital UcD-versterkerontwerp staat bekend om zijn ultralage ruis en vervorming over de gehele audioband, ongeacht de luidsprekerbelasting.

Dankzij het elegante, minimalistische ontwerp en de eersteklas materialen doet de C 700 een beroep op al uw zintuigen - niet alleen het gehoor, maar ook het zicht en de tastzin. De versterker is ondergebracht in een solide aluminium behuizing, met een glad glazen voorpaneel en een 5″ high-definition kleurendisplay dat albumillustraties, de voortgang van nummers en systeeminstellingen weergeeft.

U volgt menu's op het kleurendisplay van de C 700 en kunt de instellingen van de versterker aanpassen met de bedieningsknop en de navigatietoetsen op het voorpaneel. En de C 700 kan commando's leren van uw favoriete afstandsbediening.C338
De NAD C338 is voorzien van AptX bluetooth om gemakkelijk en snel draadloos muziek te kunnen streamen vanaf draagbare apparaten. Of om met een draadloze bluetooth hoofdtelefoon naar de aangesloten bronnen te kunnen luisteren. Bovendien is er een gratis app om de C338 mee te bedienen. En dan is er ook nog een uitstekende phonotrap aan boord.

 Prijs: €749
C388
De NAD C388 heeft al het moois van de C368 maar dan nog eens met een vermogen van maar liefst 150 NAD watts. Er is tevens de mogelijkheid om een 2de paar luidsprekers aan te sluiten.

Prijs: €1.799C538
Hoeveel cd’s vaak worden afgedaan als relikwieën uit het verleden erkennen we bij NAD nog de trots en het plezier van het bezitten van een eigen collectie. Met de C538 cp-speler krijgen cd’s eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Prijs: €399


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?