NAD M10

De NAD M10, het "all-in-one" streaming systeem werd bij de EISA AWARDS 2019-2020 verkozen tot beste streaming versterker. Het besturingssysteem, BluOS, is het meest geavanceerde netwerkstreaming- en multiroom-besturingssysteem dat beschikbaar is. BluOS heeft een groeiend aantal compatibele producten en zorgt voor een geweldige gebruikservaring.

Het slanke design van de M10 tilt het product naar een nieuw niveau van elegantie. Er werden authentieke materialen gebruikt zoals massief geborsteld aluminium en glad glas. Het toestel is volledig bedienbaar via een Wi-Fi-verbinding en met de BluOS-app hoef je de M10 nooit aan te raken om naar je favoriete nummers te luisteren.

Kenmerken:
  • BluOS-streamingversterker
  • HybridDigital nCore Amplifier
  • Dirac Live Room Correctie
  • Kleuren TFT-scherm
  • Ondersteunt Amazone-Alexa en Google Assistant Voice Control vaardigheden
  • AirPlay 2 Integratie
  • NFC Bluetooth-koppeling voor compatibele slimme apparaten
  • HDMI eARC, USB Type A ingang
  • Apps voor iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort
  • Breed scala aan premium muziekdiensten ondersteund in App, inclusief Amazon, Spotify, Tidal, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz, ...
Prijs: €2.999


C338
De NAD C338 is voorzien van AptX bluetooth om gemakkelijk en snel draadloos muziek te kunnen streamen vanaf draagbare apparaten. Of om met een draadloze bluetooth hoofdtelefoon naar de aangesloten bronnen te kunnen luisteren. Bovendien is er een gratis app om de C338 mee te bedienen. En dan is er ook nog een uitstekende phonotrap aan boord.Prijs: €699


C368
Modular Design Construction (MDC), een exclusieve NAD technologie, maakt het mogelijk om de C368, nu en in de toekomst, te voorzien van aanvullende mogelijkheden. Zo kan men bv een van de meest geavnceerde draadloze high definition multiroom streamingsystemen die er zijn, het Bluos systeem van Bluesound. Daarmee is niet alleen een eigen muziekcollectie af te spelen, maar ook internetradio en een groeiend aantal online muziekdiensten. Er is ook een bluetooth aptx aan boord.

Prijs: €999


C388
De NAD C388 heeft al het moois van de C368 maar dan nog eens met een vermogen van maar liefst 150 NAD watts. Er is tevens de mogelijkheid om een 2de paar luidsprekers aan te sluiten.

Prijs: €1.749


C538
Hoeveel cd’s vaak worden afgedaan als relikwieën uit het verleden erkennen we bij NAD nog de trots en het plezier van het bezitten van een eigen collectie. Met de C538 cp-speler krijgen cd’s eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Prijs: €399

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?