4K resolutie met geavanceerde lasertechnologie

The Premiere maakt gebruik van een laserlichtbron voor een overweldigende home cinema-ervaring waarbij je het gevoel krijgt dat je in een bioscoopzaal zit. Kleuren zijn uiterst nauwkeurig, het kleurbereik erg groot en het beeld is ongekend helder tot op een scherm van maximaal 120 inch. En ook HDR10+ content afspelen is geen enkel probleem.

Groot scherm in 4K-resolutie

Bereid je voor op een geheel nieuwe home cinema-ervaring. Waar je ook maar zit, met dit grote scherm kun je je helemaal verliezen in elke scène, en dankzij 4K-resolutie is elk beeld ongekend scherp tot in de kleinste details en is de kleurweergave optimaal.

Haarscherpe details

Met een helderheidsniveau van 2200 lumen komt alles wat je ziet volledig tot zijn recht.

Echte bioscoopkwaliteit

De projector heeft een FILMMAKER MODE™ en dat betekent dat jij nu elke film kunt zien zoals de regisseur voor ogen had.

Krachtig geluid

The Premiere heeft 30 watt 2.2ch geïntegreerde audio voor een fantastisch bioscoopervaring.
Past perfect in jouw ruimte

Met The Premiere maak je optimaal gebruik van de ruimte in je kamer. Hij is compact van formaat en heeft een minimalistisch rond design.

Past bij jouw interieur

Plaats je projector waar jij dat wil. Zelfs als The Premiere heel dicht bij de muur staat, heb je een ongekend groot scherm.* Geïntegreerde sensoren merken op wanneer kinderen in de buurt komen en passen automatisch de helderheid aan om hun ogen te beschermen. * De LSP9T kan tot minimaal 11 centimeter van de muur af staan en de LSP7T tot minimaal 30 centimeter.

Probleemloze installatie

Je hoeft de projector niet aan het plafond te bevestigen. The Premiere zet je gewoon tegen de muur en heb je in een handomdraai geïnstalleerd en aangesloten. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk je het schermformaat kunt instellen.

Compact en rond design

Krachtige prestaties in een compact rond design. Met zijn elegante minimalistische vormgeving en de premium stoffen afwerking doet The Premiere het goed in elk interieur.

Genieten van content zonder een scherm

Met een speciaal projectiescherm voor ultra short throw-projectoren krijg je een nog levendigere beeldkwaliteit, maar je hebt het niet per se nodig. Ook op een vlakke witte muur is het beeld prachtig. Ideaal als je de kamer graag open en ruimtelijk wil houden.Op meer manieren genieten van The Premiere

Net zoals bij de TV's van Samsung biedt The Premiere met zijn geweldige gebruikersinterface toegang tot de Smart Service Experience. En in tegenstelling tot traditionele beamers kun je met The Premiere meteen aan de slag.

Talloze mogelijkheden

Zit jij er al klaar voor? The Premiere wel. Stream dus naar hartelust, van YouTube tot Netflix, Disney+, Videoland en nog veel meer.

AirPlay 2

Met de geïntegreerde AirPlay 2 kun je moeiteloos films, programma's, muziek en foto's op The Premiere afspelen, rechtstreeks van je iPhone, iPad of Mac.

Tik en spiegel je smartphone-scherm

Eén keer tikken en al de content van je smartphone zie je op het scherm. Tik met je Galaxy telefoon op The Premiere en waar je naar kijkt of luistert wordt automatisch synchroon weergegeven.
* Alleen met compatibele apparaten met Android 8.1 of hoger.

Game Enhancer

Ga voor gamen zonder vertraging. Met Game Enhancer is de setting optimaal en ben je je tegenspelers altijd een stapje voor.We zijn zeer tevreden dat we een demonstratie van home cinema bij Jo Van Damme bijgewoond hadden. Het was eerst niet de bedoeling om een projector aan te kopen, we hadden graag een oplossing om zo weinig mogelijk toestellen en kabels te zien. Nu is er niets zichtbaar want we projecteren gewoon op de schouwwand.

F.B. - Sony projector

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?