Sony VPL-VZ1000ES Ultra short throw projector

Deze home cinema projector van Sony is uniek in zijn soort. De projector kan heel kort bij de muur of bij het doek geplaatst worden waar hij het beeld op moet projectoren. Dat heeft als voordeel dat je de projector perfect op of in een meubel kan inwerken om zo te projecteren op een witte muur. In tegenstelling tot andere projectoren hoef je hem dus niet ergens op te hangen aan het plafond. Ook de kabels blijven onzichtbaar.
HW65
De Sony VPL-HW65 Full HD 3D home cinema projectors gebruiken de laatste technologieën en leveren een premium home cinema ervaring. Door gebruik te maken van de ‘advanced SXRD panels’ en ‘iris 3’ krijgen we een prachtig, scherp en detailrijk beeld. De lamp met een contrast ratio van 120.000:1 geeft een lichtoutput van 1.800 lumen en gaat tot 6000 uur mee. Ook is er bij deze projector een RF 3D emittor ingebouwd om optimaal te kunnen genieten van 3D films! Deze projector komt nu promotioneel op €2.499.


VW290
Neem je alleen genoegen met het beste? Beleef de ultieme bioscoopervaring met deze 4K projector van Sony. Geniet van een HDR-kijkervaring met levensechte beelden. Het model levert contrastrijke beelden vol details dankzij een native SXRD-paneel. Dit toptoestel komt op €5.499

Bezoek de showroom van concepts in Zottegem en ontdek ons gamma met audiovisuele middelen.

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-residentieel-beeld-isf-logo

We zijn zeer tevreden dat we een demonstratie van home cinema bij Jo Van Damme bijgewoond hadden. Het was eerst niet de bedoeling om een projector aan te kopen, we hadden graag een oplossing om zo weinig mogelijk toestellen en kabels te zien. Nu is er niets zichtbaar want we projecteren gewoon op de schouwwand.

F.B. - Sony projector

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?