Sony XW7000

3.200 lumen spectaculaire helderheid op groot scherm
Trek uw publiek diep in de actie met helderder, gedurfder entertainment. Het nieuw ontwikkelde Native 4K SXRD™-paneel (Silicon X-tal Reflective Display) van Sony en Wide Dynamic Range Optics zorgen voor een indrukwekkende beeldhelderheid en helderheid voor een werkelijk meeslepende kijkervaring.

Volledig nieuw native 4K SXRD™-paneel
Ga op in een ongelooflijk levensecht beeld met een native 4K-resolutie van 8,3 miljoen pixels (3.840 x 2.160). Dankzij het gloednieuwe 0,61-inch SXRD-paneel geniet u van hoge helderheid, inktzwarte tinten, levendige kleuren, rijke tinten en texturen, plus duidelijke filmische bewegingen en vloeiende beelden.

Levendige, ultrarealistische kleuren die altijd waargetrouw zijn
Nieuw ontwikkelde Live Color Enhancer-technologie breidt selectief het toonbereik uit voor levendige HDR-beelden zonder onnatuurlijke oververzadiging, of u nu bij daglicht of in een donkere kamer kijkt.Sony AW5000

Geniet van de actie met tot 2.000 lumen aan hoge helderheid, gegenereerd door een duurzame laserlichtbron voor levendige beelden, zelfs op grote schermen.

Volledig nieuw native 4K SXRD™-paneel
Ga op in een ongelooflijk levensecht beeld met een native 4K-resolutie van 8,3 miljoen pixels (3.840 x 2.160). Dankzij het gloednieuwe 0,61-inch SXRD-paneel geniet u van hoge helderheid, inktzwarte tinten, levendige kleuren, rijke tinten en texturen, plus duidelijke filmische bewegingen en vloeiende beelden.

All-new Wide Dynamic Range Optics
Our new Wide Dynamic Range Optics contribute to the compact design of the VPL-XW5000ES, with improved light control by maximising the potential of the laser light source. The resulting higher colour volume assures naturally colourful images and stunning contrast, even at high brightness levels.

Flagship-level X1™ Ultimate for projector processor
Our X1™ Ultimate for projector processor draws on Sony’s acclaimed BRAVIA TV video technologies, harnessing advanced data processing for real-time optimisation of individual on-screen objects. You’ll be rewarded with stunning HDR images with textures, colours, contrast and realism unattainable with previous home cinema projectors.Sony VPL-VZ1000ES Ultra short throw projector

Deze home cinema projector van Sony is uniek in zijn soort. De projector kan heel kort bij de muur of bij het doek geplaatst worden waar hij het beeld op moet projectoren. Dat heeft als voordeel dat je de projector perfect op of in een meubel kan inwerken om zo te projecteren op een witte muur. In tegenstelling tot andere projectoren hoef je hem dus niet ergens op te hangen aan het plafond. Ook de kabels blijven onzichtbaar.
HW65
De Sony VPL-HW65 Full HD 3D home cinema projectors gebruiken de laatste technologieën en leveren een premium home cinema ervaring. Door gebruik te maken van de ‘advanced SXRD panels’ en ‘iris 3’ krijgen we een prachtig, scherp en detailrijk beeld. De lamp met een contrast ratio van 120.000:1 geeft een lichtoutput van 1.800 lumen en gaat tot 6000 uur mee. Ook is er bij deze projector een RF 3D emittor ingebouwd om optimaal te kunnen genieten van 3D films! Deze projector komt nu promotioneel op €2.499.


VW290
Neem je alleen genoegen met het beste? Beleef de ultieme bioscoopervaring met deze 4K projector van Sony. Geniet van een HDR-kijkervaring met levensechte beelden. Het model levert contrastrijke beelden vol details dankzij een native SXRD-paneel. Dit toptoestel komt op €5.499

Bezoek de showroom van concepts in Zottegem en ontdek ons gamma met audiovisuele middelen.

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-residentieel-beeld-isf-logo

We zijn zeer tevreden dat we een demonstratie van home cinema bij Jo Van Damme bijgewoond hadden. Het was eerst niet de bedoeling om een projector aan te kopen, we hadden graag een oplossing om zo weinig mogelijk toestellen en kabels te zien. Nu is er niets zichtbaar want we projecteren gewoon op de schouwwand.

F.B. - Sony projector

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?