Kom de EISA award winnaars ontdekken van HEGEL en KEF
29 oktober 2023

Black Friday

Ontdek de Black Friday deals bij Concepts.

DYNAUDIO

25% op de volledige EMIT luidsprekerlijn!B&W: super promo op de B&W 600 S2 reeks in de zwarte kleur

Zwarte kleur   Actieprijs: €1.399 i.pv. €2000

De Bowers & Wilkins 600-serie combineert geweldige prestaties en dit aan een betaalbare prijs. Of u nu kiest voor stereo of surround sound, de 600-serie van Bowers & Wilkins brengt u dichter bij echt geluid. Maak van uw filmavond een meeslepende ervaring met deze luidspreker, die uw favoriete nummers tot leven brengt alsof de artiest recht voor u staat.

De 600-serie is verbeterd en heeft technologie geërfd van de duurdere modellen. De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600-serie blijkt uit de integratie van technologie die eerder werd gebruikt in de 800-serie van B&W.

De nieuwe 600-serie beschikt ook over gepatenteerde ontkoppelde ultra-lage vervorming dual-dome tweeters om uw muziek tot leven te brengen in verbluffende details. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum-drivers, biedt de 600-serie "ongekende muzikale prestaties voor een betaalbare prijs", waardoor het het perfecte instapproduct is voor de high-fidelity audio-ervaring van Bowers & Wilkins.De B&W 606s2

Witte kleur   Actieprijs: €599 i.pv. €850

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze iconische 600 Serie - de 606 S2 Anniversary Edition. Deze boekenplankluidspreker is de perfecte combinatie van formaat en vermogen en laat je muziek helderder dan ooit tevoren klinken. Dankzij de geavanceerde Continuum™ conus en het verbeterde wisselfilter wordt elk detail in je muziek nauwkeurig weergegeven. Na 25 jaar blijft de 606 S2 Anniversary Edition de norm bepalen voor betaalbare high-end luidsprekers. Ontdek zelf de ongeëvenaarde geluidskwaliteit die deze luidspreker te bieden heeft.Pro-ject debut carbon met ortofon red cel

Zwarte kleur   Actieprijs: €488 i.pv. €599

 


Pro-ject X1 met de pick it S2 cel

Witte kleur   Actieprijs: €799 i.pv. €1.000

 


NAD C700 aan €1.499 nu met GRATIS Dali io4 draadloze hoofdtelefoon twv. €299!

BLUOS STREAMING AMPLIFIER

De C 700 BluOS Streaming-versterker is ontworpen voor het streaming-tijdperk. Sluit uw luidsprekers aan en gebruik vervolgens de intuïtieve BluOS app op uw smartphone, tablet, pc of Mac om de muziek te selecteren die u wilt horen. Het zal heerlijk klinken.

Via zijn HybridDigital UcD eindtrap kan de C 700 2×80 watt continu vermogen en 2×120 watt momentaan vermogen leveren, voor een moeiteloze weergave van muzikale transiënten. NAD's uiterst efficiënte HybridDigital UcD-versterkerontwerp staat bekend om zijn ultralage ruis en vervorming over de gehele audioband, ongeacht de luidsprekerbelasting.

Dankzij het elegante, minimalistische ontwerp en de eersteklas materialen doet de C 700 een beroep op al uw zintuigen - niet alleen het gehoor, maar ook het zicht en de tastzin. De versterker is ondergebracht in een solide aluminium behuizing, met een glad glazen voorpaneel en een 5″ high-definition kleurendisplay dat albumillustraties, de voortgang van nummers en systeeminstellingen weergeeft.

U volgt menu's op het kleurendisplay van de C 700 en kunt de instellingen van de versterker aanpassen met de bedieningsknop en de navigatietoetsen op het voorpaneel. En de C 700 kan commando's leren van uw favoriete afstandsbediening.

Marantz cinema 70 in zilver nu aan €740 i.p.v. €999

SLANKE 7.2-KANAALS | 50 WATT PER KANAAL AV-RECEIVER

Slanke 7.2-kanaals AVR met 50 watt per versterking kanaal, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en ingebouwde HEOS-streaming. De CINEMA 70s ziet er onopvallend uit, maar is een echte krachtpatser.

  • Marantz-geluid staat bekend om zijn meeslepende, ruimtelijke, warme en rijke tonen, en levensechte dynamieken.
  • De CINEMA 70s is een moderne variant van deze tijdloze ontwerpprincipes en biedt de nieuwste meeslepende audioformaten, 8K video, ruimte-optimalisatie, streaming en andere technologieën voor een nog betere en moeiteloze luisterervaring.
  • Met zijn slanke, compacte ontwerp, iconische Marantz-porthole en symmetrische vormgeving is de CINEMA 70s een lust voor het oog.

Marantz cinema 60dab in zwart nu aan €1.049 i.p.v. €1.399

7.2 KANAALS | 100 WATT PER KANAAL AV-RECEIVER

Krachtige 7.2-kanaals AV-receiver met 100 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en HEOS Built-in streaming. CINEMA 60DAB is de nieuwe standaard voor luxe thuisbioscopen.

  • Het kenmerkende Marantz-geluid wordt gekenmerkt door meeslepende ruimtelijkheid, warme en rijke klanken, uitzonderlijke details en levensechte dynamiek.
  • De CINEMA 60 DAB biedt toonaangevende technologie, waaronder ondersteuning voor de nieuwste surround audioformaten, 8K-video, ruimte-optimalisatie (Dirac en Audyssey), streaming en meer om uw luisterplezier te vergroten.
  • Het prachtig slanke ontwerp van de CINEMA 60 DAB is een moderne uitvoering van tijdloze ontwerpprincipes. Het heeft de iconische Marantz-porthole, hoogwaardige materialen en subtiele zijverlichting die het voorpaneel verlichten.

Marantz cinema 50 in zwart nu aan €1.599 i.p.v. €1.999

9.4-KANAALS AV-VERSTERKER MET 110 WATT PER KANAAL

Hoogwaardige 9.4-kanaals AV-versterker met 110 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in. CINEMA 50 is een krachtige AV-versterker voor hoogwaardige thuisbioscopen.

  • Het Marantz-geluid staat bekend om zijn meeslepende ruimtelijkheid, warme rijke tonen en levensechte dynamiek.
  • Met de CINEMA 50 geniet je van de nieuwste audioformaten, 8K-video, ruimte-optimalisatie, streaming en andere technologieën voor een nog betere luisterervaring.
  • De CINEMA 50 is een moderne interpretatie van tijdloze ontwerpprincipes. Het beschikt over de iconische Marantz-patrijspoort en een symmetrisch ontwerp, terwijl de bedieningsknoppen op elegante wijze verborgen zijn.