Kom de EISA award winnaars ontdekken van HEGEL en KEF

Workshop: Kunnen accessoires iets bijdragen tot de muziekbeleving?
29 oktober 2023
Black Friday
16 november 2023
Workshop: Kunnen accessoires iets bijdragen tot de muziekbeleving?
29 oktober 2023
Black Friday
16 november 2023

Kom de EISA award winnaars ontdekken van HEGEL en KEF

Kom en ontdek de EISA Award winnaars in de categorie high-end versterker en CD-speler van het Noorse topmerk Hegel, in combinatie met de bekroonde KEF R11-luidsprekers.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december, bent u van harte welkom om de meest recente EISA Award-winnaars in actie te zien. We presenteren de hoogwaardige H600 versterker en de Viking CD-speler van Hegel, die de eer hebben gewonnen in hun categorieën. Deze prijswinnende apparatuur wordt gepaard met de indrukwekkende KEF R11-luidsprekers.

Waar & Wanneer:

  • Zaterdag 16/12 van 10:00 tot 18:00 uur
  • Zondag 17/12 van 14:00 tot 18:00 uur

Tijdens dit evenement heeft u de kans om:

  • De bekroonde Hegel-apparatuur in actie te horen.
  • De KEF R11-luidsprekers te ervaren en hun audioprestaties te ontdekken.

Geen inschrijving is vereist, dus kom langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Laat u betoveren door de topkwaliteit van Hegel en KEF, en dompel uzelf onder in een wereld van verfijnd geluid en technologische excellentie.

Mis dit speciale evenement niet. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 16 en 17 december!

HEGEL H600

Met een geavanceerd digitaal platform, gebouwd rond een nieuwe DAC-chip en netwerkkaart, vertegenwoordigt de Hegel H600 een waardige opvolger van de indrukwekkende H590 streaming versterker. Het unieke SoundEngine 2-technologie van het bedrijf, ontworpen om fouten te corrigeren, zorgt voor een geluid met rijke details en nauwkeurige controle. Dit wordt versterkt door een grondig herontworpen voorversterkerfase die een organische, eerlijke en boeiende geluidsprestatie garandeert. Met zijn krachtige uitvoer van '2x303W' verwelkomt de H600 alle soorten luidsprekers. De royale connectiviteit omvat, naast de LAN-poort, digitale ingangen via USB-B (384 kHz/32-bit; DSD256), drie optische en twee coaxiale aansluitingen. Met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp en gebruiksvriendelijkheid is deze vlaggenschip geïntegreerde versterker een meesterwerk op alle fronten.

Bron afbeelding : www.hegel.com

Hegel Viking CD-speler

Deze speler van het Noorse merk hanteert een onverbiddelijk zuivere benadering, gericht op het maximaliseren van de prestaties van je CD-collectie. Om dit te bereiken heeft Hegel een hoogwaardig DAC-stadium gebaseerd op AKM en volledig gebalanceerde analoge uitgangen ontwikkeld, elk gevoed door afzonderlijke voedingen. Hun eigen SoundEngine-technologie werkt ook om digitale jitter te onderdrukken. Esthetisch gezien past de Viking perfect bij de nieuwste ontwerpen van Hegel voor voorversterkers en eindversterkers, maar het hoogwaardige geluid van de Viking moet gehoord worden: het is nauwkeurig, driedimensionaal en trouw aan de oorspronkelijke bron, waardoor lange luistersessies een waar genot worden. Uitstekende bouwkwaliteit en ultiem gebruiksgemak versterken alleen maar de aantrekkingskracht van deze CD-speler.

Bron afbeelding : www.hegel.com

KEF R11

De R11 is de grootste vloerstaande luidspreker in de R-serie. Dankzij de combinatie van Uni-Q®-drivers van de 12e generatie met MAT™ en vier 16,5 cm hybride aluminium woofers, levert deze luidspreker een verbazingwekkende luisterervaring. Hiermee worden de fijne details van een opname prachtig naar voren gebracht, terwijl hij tegelijkertijd kracht en souplesse biedt.

Bron afbeelding : www.kef.com

<