Wedstrijd: win een Grado hoofdtelefoon
7 juni 2023
Alles wat u moet weten over platenspelers
29 oktober 2023
Wedstrijd: win een Grado hoofdtelefoon
7 juni 2023
Alles wat u moet weten over platenspelers
29 oktober 2023

Kom onze nieuwe top HIFI modellen ontdekken tijdens de Braderie op 23, 24 en 25 juni

Onze showroom is tijdens de Braderie gevuld met een indrukwekkende selectie topmerken, waaronder AVM, Acoustic Solid, Manger en Rose audio. Hier krijgt u de exclusieve kans om deze hoogwaardige apparatuur met eigen oren en ogen te ervaren. Laat u betoveren door het meeslepende geluid en dompel u onder in een ongeëvenaarde luisterervaring. Mis deze unieke gelegenheid niet en kom langs bij Concepts tijdens de Braderie Zottegem!

Onze openingsuren tijdens de Braderie: 

  • Vrijdag 23/6 van 14 tot 21 uur
  • Zaterdag 24/6 van 10 tot 18 uur
  • Zondag 25/6 van 14 tot 18 uur

Ontdek deze topmerken en -toestellen in de showroom

Alle onderstaande merken en toestellen, buiten Rose audio, werden handgemaakt in Duitsland.

 

Onze 2de exclusieve set bestaat uit de prachtige Hifi Rose streamer in combinatie met de Hifi Rose geïntegreerde versterker (top hifi uit Korea) en de prachtige Epos luidsprekers uit Duistland.


Acoustic Solid Machine Small R

De Acoustic Solid Solid Machine Small R is een premium platenspeler met een aluminium constructie, akoestisch geoptimaliseerde aandrijving en uitstekende ontkoppeling. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot hoogteaanpassing met schroefpennen. Met een gewicht van 22 kg heeft de aluminium Acoustic Solid Solid Machine Small R een dubbele riemaandrijving van nylon en siliconenmengsel, aangedreven door een Berger Lahr synchroonmotor.

De platenspeler is uitgerust met een WTB 370 toonarm met een hoogwaardig pickupsysteem en een dubbele katrol. De Acoustic Solid Solid Machine Small R is voorzien van een verbeterde microcontroller M3 met een kwartsgenerator. De draaiplaat heeft een dikte van 50 millimeter en is CNC-precisiegedraaid en met de hand gepolijst. De teflon ringen en vilten voeten zorgen voor uitstekende ontkoppeling en optimalisatie van resonantie.

 


Manger p2

Zo dicht mogelijk bij het origineel komen is altijd de ambitie geweest van Manger Audio. Langs deze weg heeft Josef Manger een technologisch meesterwerk volbracht: de Manger Sound Transducer. Het passieve vlaggenschipmodel p2 handelt consequent volgens dit principe en zet opnieuw een belangrijke stap in de richting van het ideaal van tijdcorrecte en trouwe audioweergave. De p2 opent een nieuwe horizon.

Als fabrikant kan Manger bijna onbeperkte mogelijkheden bieden als het gaat om de fijnste fineerhoutsoorten en kleuropties, inclusief individueel ontwerp van de behuizing en basis. Bijna elke kleur of fineerhoutsoort is beschikbaar in mat, zijdeglans of hoogglans.

 

<