CRV 100

Naast de klassieke FM-ontvangst ontvangt de CVR-100 + MKII ook de nieuwe digitale radio DAB + die een uitstekende CD-kwaliteit verzendt. Verreweg de grootste zenderselectie met meer dan 30.000 kanalen uit de hele wereld ontvangt de internettuner van de CVR-100 + MKII, die u kunt gebruiken met een WLAN- of LAN-kabel. Om deze kanaalselectie bij te houden, kunt u uw CVR-100 + MKII via internet registreren en uw favorieten gemakkelijk beheren. Bovendien zijn er maximaal 10 vaste geheugenplaatsen per ontvangstmodus, die gemakkelijk via de afstandsbediening kunnen worden opgeroepen.

Prijs: €1.399V250

De versterker is gemaakt voor het hele muzikale spectrum. U kunt twee passieve luidsprekers aansluiten. Het apparaat heeft vijf stereo RCA-ingangen, waarvan er één zelfs een ingebouwde phono-voorversterker heeft, zodat u uw draaitafel (MM) kunt aansluiten. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant een mini-jack stereo-ingang (3,5 mm) voor de aansluiting van mobiele apparaten. Met dit aantal verbindingen moeten alle relevante apparaten op de versterker kunnen worden aangesloten. Je radio, de cd-speler, dvd-speler en zelfs het cassettedeck zijn geschikt voor.

Voor de aansluiting van actieve luidsprekersystemen of extra versterkers (meerkamer) heeft de V-250 een ongeregelde line-out-uitgang, wat heel uniek is voor deze prijsklasse! En met de op de voorkant gemonteerde hoofdtelefoonaansluiting van 6,3 mm heeft u de mogelijkheid om muziek volledig onaangetast te horen.

Prijs: €399R250

De Audioblock R-250 + begeleidt u elke dag met uw favoriete radiozenders en haalt daardoor extra RDS-informatie uit het programma. Hij is in staat naast FM ook het nieuwe digitale radio-formaat DAB + te spelen met zijn uitstekende geluidskwaliteit. Bij 10 voorkeuzezenders voor DAB + en FM kunt u uw favoriete zenders opslaan.

Nieuw in de Plus-versie: speel rechtstreeks muziek af van smartphone of tablet via de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger.

Prijs: €399C250

De Audioblock C-250 met zijn frequentierespons van 20Hz tot 20KHz speelt zelfs en audiofiele opnames. Naast klassieke CD's speelt hij zelf-gebrande CD's geformatteerd als MP3, CD-R en CD-RW. Hij heeft de afspeelmodi "Continu", "Willekeurig", "Intro" en "Herhalen". Maar u kunt niet alleen uw CD's afspelen: met de aan de voorzijde bevestigde USB 2.0-poort kunt u uw harde schijf of USB-stick direct aansluiten en muziek afspelen.

De analoge RCA-uitgang van de C-250 kan worden aangesloten op een versterker naar keuze. Natuurlijk raden we de Block V-250 aan, alle 250 apparaten kunnen worden bediend met de afstandsbediening die bij de V-250 wordt geleverd.

U kunt de digitale coaxiale uitgang van de CD-speler met een digitaal naar analoog omzetter of een geschikte digitale versterker gebruiken en zo een nog betere geluidskwaliteit bereiken. Aan de voorkant vind je de gemakkelijk toegankelijke bedieningsknoppen Afspelen / Pauzeren, Uitwerpen, Vorige / Volgende nummer, Stoppen, CD / USB en Herhalen.

Prijs: €399


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?