CRV 100

Naast de klassieke FM-ontvangst ontvangt de CVR-100 + MKII ook de nieuwe digitale radio DAB + die een uitstekende CD-kwaliteit verzendt. Verreweg de grootste zenderselectie met meer dan 30.000 kanalen uit de hele wereld ontvangt de internettuner van de CVR-100 + MKII, die u kunt gebruiken met een WLAN- of LAN-kabel. Om deze kanaalselectie bij te houden, kunt u uw CVR-100 + MKII via internet registreren en uw favorieten gemakkelijk beheren. Bovendien zijn er maximaal 10 vaste geheugenplaatsen per ontvangstmodus, die gemakkelijk via de afstandsbediening kunnen worden opgeroepen.

Concepts is de enige in België die de exclusieve CRV100 in chrome in het gamma heeft! Het gaat om een beperkte oplage van maar 1000 stuks voor de verjaardag van Audioblock. Wees snel!

Prijs: €1.399V250

De versterker is gemaakt voor het hele muzikale spectrum. U kunt twee passieve luidsprekers aansluiten. Het apparaat heeft vijf stereo RCA-ingangen, waarvan er één zelfs een ingebouwde phono-voorversterker heeft, zodat u uw draaitafel (MM) kunt aansluiten. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant een mini-jack stereo-ingang (3,5 mm) voor de aansluiting van mobiele apparaten. Met dit aantal verbindingen moeten alle relevante apparaten op de versterker kunnen worden aangesloten. Je radio, de cd-speler, dvd-speler en zelfs het cassettedeck zijn geschikt voor.

Voor de aansluiting van actieve luidsprekersystemen of extra versterkers (meerkamer) heeft de V-250 een ongeregelde line-out-uitgang, wat heel uniek is voor deze prijsklasse! En met de op de voorkant gemonteerde hoofdtelefoonaansluiting van 6,3 mm heeft u de mogelijkheid om muziek volledig onaangetast te horen.

Prijs: €299R250

De Audioblock R-250 + begeleidt u elke dag met uw favoriete radiozenders en haalt daardoor extra RDS-informatie uit het programma. Hij is in staat naast FM ook het nieuwe digitale radio-formaat DAB + te spelen met zijn uitstekende geluidskwaliteit. Bij 10 voorkeuzezenders voor DAB + en FM kunt u uw favoriete zenders opslaan.

Nieuw in de Plus-versie: speel rechtstreeks muziek af van smartphone of tablet via de ingebouwde Bluetooth®-ontvanger.

Prijs: €299C250

De Audioblock C-250 met zijn frequentierespons van 20Hz tot 20KHz speelt zelfs en audiofiele opnames. Naast klassieke CD's speelt hij zelf-gebrande CD's geformatteerd als MP3, CD-R en CD-RW. Hij heeft de afspeelmodi "Continu", "Willekeurig", "Intro" en "Herhalen". Maar u kunt niet alleen uw CD's afspelen: met de aan de voorzijde bevestigde USB 2.0-poort kunt u uw harde schijf of USB-stick direct aansluiten en muziek afspelen.

De analoge RCA-uitgang van de C-250 kan worden aangesloten op een versterker naar keuze. Natuurlijk raden we de Block V-250 aan, alle 250 apparaten kunnen worden bediend met de afstandsbediening die bij de V-250 wordt geleverd.

U kunt de digitale coaxiale uitgang van de CD-speler met een digitaal naar analoog omzetter of een geschikte digitale versterker gebruiken en zo een nog betere geluidskwaliteit bereiken. Aan de voorkant vind je de gemakkelijk toegankelijke bedieningsknoppen Afspelen / Pauzeren, Uitwerpen, Vorige / Volgende nummer, Stoppen, CD / USB en Herhalen.

Prijs: €299

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?