603 S2 Anniversary Edition

Maak kennis met de indrukwekkende 603 S2 Anniversary Edition, een vloerstaande luidspreker die de perfecte combinatie biedt van nauwkeurigheid en transparantie. Deze speciale editie maakt gebruik van onze veelgeprezen Continuum conus voor het middenbereik, terwijl twee speciale drivers zorgen voor de krachtige lage tonen die de luidspreker zijn schaal en gewichtigheid geven. Met verbeterde wisselfilters voor nog meer transparantie en een unieke jubileumringafwerking is de 603 S2 Anniversary Edition de meest geavanceerde en betaalbare vloerstaande luidspreker die we ooit hebben ontwikkeld.

Prijs: €2000 per paar606 S2 Anniversary Edition

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze iconische 600 Serie - de 606 S2 Anniversary Edition. Deze boekenplankluidspreker is de perfecte combinatie van formaat en vermogen en laat je muziek helderder dan ooit tevoren klinken. Dankzij de geavanceerde Continuum™ conus en het verbeterde wisselfilter wordt elk detail in je muziek nauwkeurig weergegeven. Na 25 jaar blijft de 606 S2 Anniversary Edition de norm bepalen voor betaalbare high-end luidsprekers. Ontdek zelf de ongeëvenaarde geluidskwaliteit die deze luidspreker te bieden heeft.

Prijs: €850 per paar607 S2 Anniversary Edition

De 607 S2 biedt ondanks zijn compacte formaat een onverwacht vermogen en schaal. Met de geprezen Continuum™ conus en de verbeterde wisselfilters levert hij een buitengewone resolutie en muzikaliteit. Of je nu geniet van stereogeluid of surround sound, de 607 S2 Anniversary Edition is de ideale keuze. Laat je verrassen door het indrukwekkende geluid dat deze luidspreker produceert.

Prijs: €700 per paarHTM6 S2 Anniversary Edition

De HTM6 S2 Anniversary Edition is een opmerkelijke compacte luidspreker die perfect is voor elke ruimte. Hoewel hij klein van formaat is, levert hij een indrukwekkend krachtig geluid dat moeiteloos samengaat met de standmount 603 S2 Anniversary Edition. Met zijn keuze uit drie stijlvolle afwerkingen en de toevoeging van verbeterde wisselfilters, zorgt de HTM6 S2 Anniversary Edition voor een meeslepende en consistente geluidsweergave. Ervaar de perfecte balans tussen formaat, prestaties en esthetiek met deze bijzondere luidspreker.

Prijs: €650 per paarInbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?