Dynaudio Focus

De Focus serie omvat drie modellen:
 • Focus 10 twee-weg standmount
 • Focus 30 2,5-weg vloerstaande luidspreker
 • Focus 50 drie-weg vloerstaande luidspreker
 • Alle modellen zijn leverbaar in High Gloss Black, High Gloss White, Blonde Wood en Walnut Wood.

  WiSA

  De draadloze verbinding is in de Focus-serie gebaseerd op het WiSA-protocol; niet alleen tussen de Primary en de Client-luidspreker, maar ook tussen de Primary-luidspreker en externe WiSA-bronnen. De Primary-luidspreker heeft namelijk óók een WiSA-receiver aan boord, waardoor je zonder tussenkomst van een 'Hub' alle open(!) WiSA bronnen, zoals bijvoorbeeld een LG televisie of een Primare versterker, direct kunt verbinden met Focus.

  PASCAL

  De versterking in Focus heeft ook een forse upgrade gekregen. De Focus beschikt namelijk over Pascal-versterking, een Deense producent van versterkermodules die je bijvoorbeeld ook vindt in de Dynaudio Core Pro-luidsprekers. Pascal-versterking zorgt, naast een uiterst stabiel versterkervermogen met pieken tot 1000 Watt, voor een uiterst betrouwbare aansturing. De versterkerunits leveren 110 watt voor de tweeter, en 280 watt voor iedere woofer (Focus 50 heeft één 280 watt versterkermodule voor de twee woofers en een 280 watt module voor de midrange).

  Stream Unlimited

  De naam zegt het eigenlijk al; de streaming mogelijkheden van Focus zijn nagenoeg ongelimiteerd. WiSA, AirPlay2, Bluetooth, Chromecast, UPnP, Tidal Connect, Spotify Connect en Roon Ready. Je favoriete radiostations en Podcast zijn te beluisteren via de Dynaudio app.

  Andere aansluitingen

  Naast de streaming module beschikt Focus ook over fysieke aansluitingen. Zo is er een analoge ingang met een meer dan uitstekende ADC-module ingebouwd (met instelbare gevoeligheid!), zodat u ook analoge bronnen rechtstreeks kunt aansluiten. Daarnaast heeft Focus een subwoofer uitgang met Trigger-functie. Digitale ingangen zijn er in de vorm van een netwerk-ingang, een optische ingang en een coaxiaal digitale ingang. Daarnaast is er ook een coaxiaal digitale uitgang zodat Primary en Client ook op die manier verbonden kunnen worden. Hiermee wordt ook de maximale resolutie verhoogd van 24/96 naar 24/192. De USB-poort is enkel voor service-doeleinden.

  Remote

  Ja, we moeten het ook even over de afstandsbediening hebben. Die werkt namelijk op Bluetooth en is meteen uit de doos al gekoppeld met de luidsprekers. Omdat Bluetooth wordt gebruikt zijn er geen problemen meer met noodzakelijke zichtlijnen tussen afstandsbediening en luidsprekers. Daarnaast heeft de afstandsbediening drie voorkeuzetoetsen. Onder deze toetsen kun je jouw favoriete bronnen programmeren, zoals bijvoorbeeld een radiostation of playlist.

  Een slimme grille

  De luidspreker detecteert of de grille op de luidspreker zit of niet, en zal via de DSP, de weergave daarop aanpassen. Je kunt zelfs in de Dynaudio App zien of de grille wél of niet op de luidsprekers zit; de afbeelding van de luidspreker in de app zal namelijk de grille wel of niet op de luidspreker tonen.

  De Dynaudio App

  Dynaudio heeft ervoor gekozen om de Focus app eenvoudig te houden. Met de app stel je de Focus luidsprekers in en past er eventueel de weergave aan op de plaatsing van de luidsprekers (Wall, Corner of Neutral) of het gewenste klankkarakter (Bright, Neutral, Dark). Daarnaast speel je via de app radiostations of Podcast af. Voor de dagelijkse bediening van de streamingfuncties gebruik je de officiele apps van het platform of de streamingservice die je voorkeur heeft (Roon, Tidal, Spotify etc.).

  • Focus 10: €5.000 per paar
  • Focus 30: €7.500 per paar
  • Focus 50: €10.000 per paar


Dynaudio Heritage Special

De Dynaudio Heritage Special is een speciale uitvoering die beperkt is tot een totale wereldwijde oplage van 2500 stuks. Tot nog toe is deze speaker de beste compacte boekenplankspeaker die Dynaudio op de markt heeft gebracht.

Concepts is één van de drie verdelers in België die dit model in haar gamma heeft!

Uitverkocht

Meer informatieContour 30i

De Dynaudio 30i heeft een gloednieuwe Esotar 2i tweeter - compleet met de Hexis-binnenkoepel die ook in de Confidence- en Core-serie van professionele studioreferentiemonitoren terug te vinden zijn. Esotar 2i krijgt ook een nieuwe, grotere achterkamer. Dit, samen met Hexis, helpt om ongewenste resonanties te verminderen en de frequentierespons af te vlakken voor nog duidelijkere, hoge frequenties.

Prijs: €4.000 per stuk of €8.000 per paar.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Black High Gloss, Walnut Wood en Grey Oak High Gloss

Meer informatie over en specificaties van de Contour 30iSpecial Forty

De nieuwe Special Forty-jubileumspreker is gebaseerd op 40 jaar baanbrekend onderzoek - en integreert Dynaudio's meest gevierde technieken en technologieën. Het geluidssysteem differentieert zich met de volgende kenmerken:
• De nieuwe Esotar Forty tweeter maximaliseert de luchtstroom voor nog meer verfijning, terwijl de lage resonantie frequentie de overgang naar de woofer effent.
• Dynaudio's beste 17cm woofer tot nu toe. Maakt gebruik van een geavanceerd hybride magneetsysteem voor lagere vervorming en hoger vermogen.
• Verkozen tot de beste standmount speaker
Prijs: €1.575 per stuk


Evoke

Vooralleer je een nieuwe luidspreker aanschaft, moet je zeker bij Concepts eerst eens naar de Evoke komen luisteren! Hij zet de standaard in zijn prijsklasse.

De Evoke past in woonkamers, home cinema's, luisterkamers en zelfs slaapkamers.

Deze gloednieuwe luidsprekerreeks neemt de geavanceerde technologie rechtstreeks over van onze hoogwaardige luidsprekers - inclusief afwerking, driver-technologie en design. Elk onderdeel is met precisie bekeken. Elke driver is geoptimaliseerd in het ultramoderne Jupiter meetlaboratorium van Dynaudio. En elke afwerking is nauwgezet uitgevoerd om die van onze meest exclusieve speakers weer te geven.

 • Evoke 10: €750 per stuk
 • Evoke 20: €1.075 per stuk
 • Evoke 30: €1.750 per stuk
 • Evoke 50: €2.400 per stuk

Dynaudio Emit

De Emit-serie van Dynaudio opent de deur naar het high-end audio-universum. Deze serie is ontworpen om opmerkelijke prestaties te leveren in zijn prijsklasse.

De Emit-serie bestaat uit twee stand-mounted monitor modellen (Emit 10 en Emit 20), twee vloerstaande modellen (Emit 30 en Emit 50) en een centerluidspreker (Emit 25C). Elk van deze modellen is zorgvuldig ontworpen, vormgegeven, getuned en geoptimaliseerd in de Dynaudio Labs in DenemarkenInbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?