Dynaudio Heritage Special

De Dynaudio Heritage Special is een speciale uitvoering die beperkt is tot een totale wereldwijde oplage van 2500 stuks. Tot nog toe is deze speaker de beste compacte boekenplankspeaker die Dynaudio op de markt heeft gebracht.

Concepts is één van de drie verdelers in België die dit model in haar gamma heeft!

Prijs: €3.000 per stuk of €6.000 per paar.

Meer informatieContour 30i

De Dynaudio 30i heeft een gloednieuwe Esotar 2i tweeter - compleet met de Hexis-binnenkoepel die ook in de Confidence- en Core-serie van professionele studioreferentiemonitoren terug te vinden zijn. Esotar 2i krijgt ook een nieuwe, grotere achterkamer. Dit, samen met Hexis, helpt om ongewenste resonanties te verminderen en de frequentierespons af te vlakken voor nog duidelijkere, hoge frequenties.

Prijs: €3.500 per stuk of €7.000 per paar.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Black High Gloss, Walnut Wood en Grey Oak High Gloss

Meer informatie over en specificaties van de Contour 30iSpecial Forty
De nieuwe Special Forty-jubileumspreker is gebaseerd op 40 jaar baanbrekend onderzoek - en integreert Dynaudio's meest gevierde technieken en technologieën. Het geluidssysteem differentieert zich met de volgende kenmerken:
• De nieuwe Esotar Forty tweeter maximaliseert de luchtstroom voor nog meer verfijning, terwijl de lage resonantie frequentie de overgang naar de woofer effent.
• Dynaudio's beste 17cm woofer tot nu toe. Maakt gebruik van een geavanceerd hybride magneetsysteem voor lagere vervorming en hoger vermogen.
• Verkozen tot de beste standmount speaker
Prijs: €1.499 per stuk


Evoke

Vooralleer je een nieuwe luidspreker aanschaft, moet je zeker bij Concepts eerst eens naar de Evoke komen luisteren! Hij zet de standaard in zijn prijsklasse.

De Evoke past in woonkamers, home cinema's, luisterkamers en zelfs slaapkamers.

Deze gloednieuwe luidsprekerreeks neemt de geavanceerde technologie rechtstreeks over van onze hoogwaardige luidsprekers - inclusief afwerking, driver-technologie en design. Elk onderdeel is met precisie bekeken. Elke driver is geoptimaliseerd in het ultramoderne Jupiter meetlaboratorium van Dynaudio. En elke afwerking is nauwgezet uitgevoerd om die van onze meest exclusieve speakers weer te geven.

  • Evoke 10: €700 per stuk
  • Evoke 20: €1.000 per stuk
  • Evoke 30: €1.600 per stuk
  • Evoke 50: €2.200 per stuk


Xeo 20
De compacte Dynaudio Xeo 20 vervangt de Xeo 4. Hij is iets groter ten opzichte van de Xeo 4 en maakt nu gebruik van een anders vormgegeven baspoort voor een nog betere laagweergave. De 65 watt digitale versterker voorziet de Esotec softdome tweeter en de Esotec MSP woofer van stroom. De Xeo 20 heb je voor €2.200 per paar. Ook verkrijgbaar in zwart.


Xeo 30
De vloerstaande Dynaudio Xeo 30 vervangt de Xeo 6. Iedere luidspreker-unit wordt van stroom voorzien door een eigen 65 watt digitale versterker. Hij is net iets groter dan de Xeo 6 voor een betere laagweergave. Bovendien maakt hij gebruik van dezelfde verbeterde DSP en geoptimaliseerde afstemming. De Xeo 30 is ook voorzien van het nieuwe strakke design. De Xeo 30 komt op €3.600 per paar.


Emit
De instapreeks van de Dynaudio high-end luidsprekerlijn, biedt een optimale prijs-kwaliteit verhouding. De Emit series is zeer makkelijk aan te sturen door elke versterker of AV receiver. De Emit 10 is uitgekozen door het gerenommeerde Engelse tijdschrift ‘What hifi’ als beste luidspreker van het jaar 2016 in hun prijsklasse! Great looks, great price, BETTER sound. Emit luidsprekers vanaf €600 per paar.Dynaudio Music Series

De Dynaudio Music series is één van 's werelds slimste draadloze bluetooth speakers van Dynaudio. Lees meer

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?