Micro

De Micro is een volledig metalen bol met een diameter van 4″, verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en afwerkingen. De Micro produceert een indrukwekkend groot geluidstoneel en een haarscherp beeld, in een prachtig klein, visueel aantrekkelijk pakket. Tweekanaals stereo, home cinema of multi-room audio; met de Micro is de keuze aan u.

Stel je een echte high-end luidspreker voor die in de palm van je hand past. Een luidspreker die wordt geleverd in een palet van 11 standaardkleuren die bij elke kamer passen, van subtiel Urban Grey en levendig Race Red tot de luxueuze tinten van onze gouden en bronzen afwerkingen. Als alternatief biedt onze SPECTRUM-kleurservice op maat een wereld aan mogelijkheden uit de Pantone- en RAL-kleursystemen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)A'Diva

De A'diva is de grotere versie van de Micro, met een groter en voller geluid. De 5" diameter van de A'Diva maakt een extra halve octaaf bas vrij, en de verbeterde lage frequentierespons (76Hz tot 20kHz) maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor de audiofiel die een compacte luidspreker wil met een 'groot' geluid, en een heldere, precieze dispersie. Het betekent ook dat de A'Diva in veel toepassingen zonder subwoofer kan worden gebruikt.

A'Diva kan praktisch overal worden gemonteerd, in kasten of op boekenplanken bijvoorbeeld, zonder opwindende basresonantieproblemen. Dankzij de lage vervorming en het ongelooflijk coherente geluid kan de uiterst aanpasbare A'Diva zowat overal worden gebruikt, inclusief tweekanaals stereo, home cinema, multimedia, multi-room en custom installaties.Droplet

Muziek van bovenaf.

Thuis in een grote verscheidenheid aan omgevingen, van lounges en eetkamers tot keukens en thuisbioscopen, heeft Droplet de audiocredentials om zijn duidelijke esthetische charmes te ondersteunen. Droplet is gebaseerd op onze veelgeprezen 4" en 5" Micro en A'Diva sferische luidsprekers en heeft een echte hifi-stamboom en een ongeëvenaarde helderheid en spreiding.

Droplet is verkrijgbaar in vier varianten, elk met verschillende kenmerken en verschillende niveaus van akoestische prestaties, passend bij uw budget of toepassing. Droplet is verkrijgbaar in 11 standaard kleuren en 9 verschillende kabelafwerkingen, en opent daarmee een wereld aan mogelijkheden op het gebied van interieurdesign. En voor dat speciale project kan onze SPECTRUM op maat gemaakte kleurenservice elke kleur matchen, of het nu uit de Pantone of RAL kleursystemen is of zelfs een stukje behang.Habitat

De Habitat is volledig opnieuw ontworpen van binnenuit en voorzien van een op maat gemaakte 3" waterdichte driver, een volledig roestvrijstalen behuizing en een mooi geperforeerd roestvrij rooster.

Zowel de Micro & A'Diva Habitat-varianten zijn ontwikkeld om dezelfde akoestische kwaliteiten, prestaties en geluidssignatuur te leveren als hun equivalenten binnenshuis, wat betekent dat er geen noodzaak is om compromissen te sluiten wanneer u uw soundtrack mee naar buiten neemt. En dankzij het IP66-gecertificeerde mechanische ontwerp voelen ze zich net zo thuis in de zon als in de stromende regen of in vriestemperaturen. De Micro & A'Diva Habitat-luidsprekers zijn verkrijgbaar in satijnzwart, mat wit en geborsteld roestvrij staal, met bijpassende weerbestendige muurbeugels als optie.


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?