Hegel H95

De H95 is een slimme aankoop. Het is niet alleen een versterker, maar ook een complete streaming oplossing met zowel AirPlay als UPnP streaming. Hij is volledig afgestemd op de moderne digitale streaming generatie. De H95 heeft een ingebouwde Spotify Connect voor onmiddellijke en ongelooflijk responsieve muziekweergave.

De ingebouwde software van de H95 kan online worden geüpgraded, zodat verbeterde functionaliteiten en nieuwe functies direct aan uw versterker worden geleverd, zonder gedoe en zonder kosten.

Hoewel connectiviteit en opwaardeerbaarheid belangrijk zijn, is het aan de binnenkant waar de H95 echt zijn intelligentie laat zien. Vandaag zijn de meeste media die naar uw versterker gaan digitaal. Daarom is de H95 uitgerust met een Digital-to-analog converter van de hoogste kwaliteit - waardoor de overstap van digitaal naar analoog op een zeer intelligente manier wordt gemaakt. Het design dat is ontwikkeld om deze referentieproducten uit te rusten, zorgt ervoor dat digitale muziek in zijn zuiverste vorm wordt geleverd. Het resultaat voor u is een zalig natuurlijk geluid, zonder toegevoegde artefacten, waardoor u gewoon harder kunt spelen.

Prijs: €1.695
Beschikbaar in het zwart.Hegel H120

De Hegel H120 is een relatief betaalbare geïntegreerde versterker. Het apparaat is een kleine upgrade ten opzichte van de Hegel instapversterkers qua prijs, maar het is een enorme stap vooruit wat betreft functies en prestaties.

De digitale-naar-analoge conversie is van de hoogste kwaliteit in de H120, met technologie die door Hegel van 0 af aan geproduceerd is. Het apparaat neemt de volledige controle over de digitale datastroom over, waardoor de digitale muziek in zijn zuiverste vorm wordt afgeleverd. Het is het perfecte apparaat voor mensen die houden van streaming.

De H120 heeft Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 en upnp streaming. Meer functies zijn al in ontwikkeling en worden gratis aangeboden met behulp van de eenvoudige software-update functionaliteit. Alle ingangen zijn configureerbaar voor volumebypass, zodat u kunt integreren in een thuisbioscoop of met een Bluesound of Sonos.

Prijs: €2.495

Beschikbaar in het zwart.Hegel H390

Het product heeft een buitengewone resolutie en muzikale kwaliteit, maar tegen een redelijke prijs.

Connectiviteit

De H390 heeft Apple Airplay en UPnP streaming. Het apparaat kan ook worden aangesloten op Spotify Connect, IP Control, Control4 en Roon. Alle ingangen zijn configureerbaar voor volumebypass, zodat u kunt integreren in een thuisbioscoop of met een Bluesound of Sonos.

De H390 won in 2019 de prijs voor beste product ter gelegenheid van de EISA Awards.

Prijs: €6.495
Beschikbaar in het zwart.

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?