E-SUB

E-Sub™ powered subwoofers passen een reeks van onze belangrijkste technologieën toe om uitzonderlijke geluidskwaliteit, kracht en waarde te leveren in een breed scala aan veeleisende toepassingen. Binnenin elke E-Sub™ combineert een state-of-the-art, lange slag JL Audio driver met een zeer efficiënte, eigen schakelende versterker om verbazingwekkende prestaties te leveren vanuit een zeer compacte subwooferkast.


Dominion®

Dominion® powered subwoofers profiteren van JL Audio's expertise in het ontwerp van drivers en versterkers om te komen tot een unieke oplossing voor toepassingen die een compactere, betaalbaardere subwoofer vereisen. In tegenstelling tot elk ander product in zijn prijsklasse, combineren Dominion® powered subwoofers een doelgerichte, DMA-geoptimaliseerde, lange slag driver met een geavanceerde Class D-versterker uitgerust met een strak gereguleerde schakelende voeding.

Dominion® powered subwoofers kunnen worden gebruikt in verschillende compacte toepassingen, waaronder volledige thuisbioscoopsystemen, mediaruimtesystemen, toegewijde tweekanaals muzieksystemen, desktop audio werkstations en kleine opnamestudio's.
Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?