KEF HIFI DRAADLOOSLS60 wireless 2

Connectiviteit

LS60 Wireless levert betrouwbare, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat, dankzij hetzelfde toonaangevende W2 draadloze platform dat KEF introduceerde met de bekroonde LS50 Wireless II. Welke muziekservice, podcast, internetradio of bekabelde bron u ook gebruikt, de LS60 Wireless levert een ongeëvenaarde prestatie.

Verbind alles

LS60 Wireless ondersteunt al uw bekabelde bronnen, of u nu graag naar vinylplaten op uw platenspeler luistert of het best mogelijke geluid uit uw cd-speler en spelconsole wilt halen. Er is ook een HDMI- (eARC) aansluiting voor een hoogwaardige verbinding met uw tv, en een speciale uitgang op elk van de twee luidsprekers voor de toevoeging van één of twee KEF subwoofers.

Prestatie: 60 jaar akoestische ervaring

Gedreven door geluidskwaliteit en toegewijd aan het leveren van een sublieme luisterervaring, verricht KEF al sinds 1961 baanbrekend werk op het gebied van innovatieve akoestische techniek. Door alle belangrijke technologieën van KEF te combineren, levert de LS60 Wireless ongeëvenaarde akoestische prestaties.

Hifi-geluid

LS60 Wireless is ontworpen om high-fidelity geluid bij meer mensen in huis te brengen. Dankzij de combinatie van al onze belangrijke technologieën levert LS60 Wireless Hifi-geluid tot 24bit/384kHz.

Een ongelooflijk slank ontwerp

LS60 Wireless verlegt de grenzen van audioprestaties met zijn iconische slanke structuur. Het extreem slanke profiel is alleen mogelijk door alle geavanceerde technologieën die erin zijn verwerkt. LS60 Wireless is echt een luidsprekersysteem dat er net zo goed uitziet als het klinkt.

Prijs: €4.999 per paarKEF LSX ii actieve luidspreker

Dankzij meer dan 60 jaar van KEF's akoestische hoogstandjes, is de LSX II een verbetering van de oorspronkelijke, bekroonde LSX-serie. Met het eigentijdse en minimalistische ontwerp van de bekende industrieel ontwerper Michael Young, beschikt de LSX II over technologische innovaties en een ongeëvenaarde toegankelijkheid om elke luisterervaring te optimaliseren.

De LSX II is in alle opzichten veelzijdig en toegankelijk. Dit is de volgende generatie plug & play-luidsprekersystemen. Dankzij het nieuwe W2 draadloze platform, uitgebreide connectiviteitsopties, de KEF Connect-app en de uitgebreide streamingmogelijkheden, ongeacht hoe u naar muziek luistert, kan dit met minimale inspanning. Sluit ze aan op een tv, desktop, laptop, console of draaitafel, en de kamer wordt direct gevuld met loepzuiver, natuurlijk geluid.

De LSX II beschikt over enkele baanbrekende technologieën om high-fidelity audio te creëren. LSX II maakt gebruik van een speciaal ontworpen versie van KEF's 11de generatie Uni-Q®-driver-array om het geluid gelijkmatig door de kamer te verspreiden. De geavanceerde Music Integrity Engine is geoptimaliseerd voor de Uni-Q®-driver en levert een perfect getimede prestatie voor meer helderheid en een strakker, nauwkeuriger geluid.

De benadering met twee luidsprekers zorgt er ook voor dat muziek zich kan ontwikkelen en kan ademen in een ruimte, waardoor een driedimensionaal geluidsbeeld ontstaat. De luidsprekers lijken haast te verdwijnen, zodat u volledig in de ervaring wordt ondergedompeld.

De nieuwste KEF Connect-app biedt directe controle over de luidsprekers vanuit de palm van uw hand. Zodra de luidsprekers uit de verpakking zijn gehaald, biedt de app een intuïtief installatieproces om een eenvoudige set-up te garanderen. De eenvoudige verbinding voor streaming, bediening en instelmogelijkheden geven u de mogelijkheid om uw audio te personaliseren en de LSX II optimaal aan te passen aan uw huis.

Elk aspect van het LSX II Wireless-systeem is zorgvuldig overwogen om uw home-entertainmentervaring te verrijken en te verbeteren. Van multiroom-connectiviteit met extra draadloze luidsprekers via Airplay 2, Chromecast of Roon, tot interieurstatements met de bijpassende S1-vloerstandaard of bescheiden bureau- en wandplaatsingsopties met de P1-deskpad en B1-muurbeugel. De flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden van LSX II zijn ongekend.

Kenmerken

 • Draadloos streamen van o.a. Airplay 2, Chromecast, Bluetooth, WiFi
 • Speelt alle belangrijke muziekdiensten af en ondersteunt alle voornaamste audioformaten
 • DSD, MQA en PCM tot 24bit/384kHz
 • Uitgebreide connectiviteit voor uw tv, laptop en alle andere apparatuur: USB-C, HDMI ARC, analoge ingang, subwoofer-uitgang
 • 11de generatie Uni-Q®-driver-array voor nauwkeurig, onberispelijk geluid
 • Music Integrity Engine voor een rijk, vol geluid
 • Systeemvermogen: LF 70W klasse D, HF 30W klasse D, Max. SPL:102dB
 • Intuitieve on-boarding met gebruikersgerichte functies
 • Gepersonaliseerde luisterervaring via KEF Connect-app
 • Ontwerp van Michael Young
 • Geoptimaliseerd kastontwerp voor de beste akoestische prestatie
 • Bevestigingsinserts voor diverse accessoires, waaronder P1-deskpad, S1-vloerstandaard en B1-muurbeugel
 • Beschikbaar in 5 afwerkingen: Carbon Black, Mineral White, Cobalt Blue, Lava Red en Soundwave by Terence Conran Edition

Prijs: €1.399per paarLS50 wireless 2

LS50 Wireless II is meer dan een hoogwaardige luidspreker. Het is het perfecte all-in-one muzieksysteem. Hij onthult elk detail van uw favoriete muziek, die u van elke willekeurige bron kunt streamen dankzij compatibiliteit met AirPlay2, Chromecast en meer.

LS50 Wireless II laat de audiofiel niet in de steek. Er kunnen muziekbestanden tot 24 bit/384 kHz gestreamd worden, evenals MQA, DSD256, en Roon Ready (binnenkort beschikbaar). Dit betekent dat zelfs de meest gelouterde hifi-enthousiasteling verbluft zal zijn over de mogelijkheden die deze luidspreker biedt.

Naast een smetteloze muzikale weergave, biedt de LS50 Wireless II een ongekend installatiegemak. Deze is intuïtief en biedt een volledig draadloze update van firmware die de nieuwste verbeteringen en functies bieden, zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken. U kunt kiezen om de luidsprekers met de meegeleverde kabel (24 bit/192 kHz resolutie) of draadloos (24 bit/96 kHz resolutie) aan te sluiten.

Alle aspecten van LS50 Wireless II zijn in overweging genomen voor wat betreft akoestiek en design. De diffractiearme, gewelfde baffle is precies gevormd rond de Uni-Q-driver, terwijl blikvangende warmtewisselaars en kleurgepaarde poorten zich aan een goed uitgeruste achterzijde bevinden. Het aan de bovenzijde bevestigde bedieningspaneel is stijlvol en functioneel.

Deze speaker werd verkozen als product van het jaar door What Hi-FI. Lees hier de volledige review.

Prijs: €2.299 per paarLS50 meta

De LS50 meta is 's werelds eerste speaker met Metamateriaal. Absorption Technology ( MAT™). MAT is een hoog-complexe doolhofachtige structuur die 99% van het geluid aan de achterzijde van de driver absorbeert. Het wegnemen van ongewenste vervormingen leidt tot een puurder en natuurlijker geluid.


KEF HIFIKC 62 Subwoofer

De KC62 is een uiterst compacte subwoofer met de kracht en magie van een diepe, nauwkeurige bas voor een prachtige en meeslepende muziek-, film- of game-ervaring. Ontworpen met innovatieve KEF-technologie, waaronder de baanbrekende Uni-Core™-technologie, is de KC62 voorzien van twee 16,5 cm force-cancelling basdrivers. Deze drivers worden aangedreven door een speciaal ontwikkelde 1000 W RMS Klasse D-vermogensversterker.

Beschikbaar in wit en zwart


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?