LEICA CINE 1

Grootschermcinema voor thuis - de eerste Leica Cinema TV.

De fijnere details kunnen een moment omtoveren tot een scène, een film tot een episch verhaal, en een projectie tot een authentieke thuisbioscoopervaring. De Leica Cine 1 combineert innovatieve technologie, maximale connectiviteit en het hoogste niveau van techniek met een unieke beeldkwaliteit binnen een puur, iconisch ontwerp. De Leica Cine 1 vervaagt de grenzen tussen realiteit en fictie.

  • 4K-resolutie
  • Triple RGB laser
  • Dolby Vision® en HDR10
  • Leica Summicron-lens
  • Dolby Atmos® surround sound
  • Energiezuinig en vriendelijk voor de ogen
  • VIDAA Smart TV
  • Meer dan 25.000 uur levensduur


ALL-IN-ONE-ENTERTAINMENT-SYSTEEM

De intuïtieve Smart TV-interface bevat VIDAA-stembediening, geïntegreerde triple tuner, Apple AirPlay en directe toegang tot alle tv-diensten en streaming platforms - de Leica Cine 1 biedt alle geavanceerde functies van een moderne Smart TV en meer. Van tv-programma's en gaming tot je eigen filmcollectie, speel al het content af dat je wilt in de beste kwaliteit.


KRAAKHELDER GELUID

Het geïntegreerde Dolby Atmos® surroundsysteem maakt de thuisbioscoopervaring compleet met superieur geluid. In combinatie met de gedetailleerde beeldkwaliteit van de Leica Summicron-lens resulteert dit in een intense filmervaring.

OOGVRIENDELIJKE PROJECTIE

In tegenstelling tot een televisie projecteert de Leica Cine 1 het licht op een scherm en niet rechtstreeks naar de ogen. Hierdoor wordt de hoge-energie en bijzonder stressvolle component van blauw licht effectief verminderd en worden oogklachten voorkomen.

ENERGIEZUINIG & DUURZAAM

De innovatieve Triple RGB-laser beschikt over aparte lichtbronnen voor rood, groen en blauw licht, is onderhoudsvrij, heeft een lange levensduur van meer dan 25.000 uur en verbruikt minder energie dan conventionele televisies van vergelijkbare grootte.

ALR-SCHERMEN & PROJECTIE

Voor de best mogelijke projectie raadt Leica de wandgemonteerde hoogcontrastprojectieschermen met ALR-functie (Ambient Light Rejection) aan, die speciaal zijn aangepast aan de Leica Cine 1. De ALR-functie zorgt ervoor dat storend omgevingslicht wordt geblokkeerd en dat het geprojecteerde licht voornamelijk naar de kijker wordt gericht. Wie meer flexibiliteit verkiest, kan kiezen voor gemotoriseerde oprolschermen. Deze schermen zijn ideaal voor installatie in meubels.


GROOTSCHALIGE BIOSCOOP - IN UW EIGEN WOONKAMER

Oogvriendelijk, energiezuinig en krachtig: de Leica Cine 1 weet te boeien met kleurdiepte tot aan de rand dankzij de triple RGB-lasertechnologie, Leica Image Optimization (LIO™), Leica Summicron-lens en 4K-resolutie. Dit alles, in combinatie met een indrukwekkende beeldhelderheid tot 3.000 ANSI lumen, zorgt voor genuanceerde, levendige kleuren en hoogcontrastrijke contouren in verschillende omgevingslichtomstandigheden bij beeldformaten van 80, 100 of 120 inch.

LEVENDIGE FILMPROJECTIES VANAF DE KORTSTE AFSTAND

Scherpe contrasten en intense kleurdiepte tot aan de rand: vanaf een muurafstand van slechts 25 cm (ongeveer) bij een beeldformaat van 100 inch produceert de ultrakorteafstandprojectie van de Leica Cine 1 elke filmscène met adembenemende helderheid, natuurlijke kleuren en de fijnste resolutie.

Ontdek de Leica Cine 1 in bewegend beeld.


We zijn zeer tevreden dat we een demonstratie van home cinema bij Jo Van Damme bijgewoond hadden. Het was eerst niet de bedoeling om een projector aan te kopen, we hadden graag een oplossing om zo weinig mogelijk toestellen en kabels te zien. Nu is er niets zichtbaar want we projecteren gewoon op de schouwwand.

F.B. - Sony projector

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?