SoundWall™ X-Base

De SoundWall™ X-Base-serie is een nieuw instapmodel architecturale luidspreker die is ontworpen om het kenmerkende geluid van Morel te bieden. Met het gebruik van het gerenommeerde softdome-tweeter, een uitstekend off-axis en breedverspreid luidsprekerontwerp, belooft de X-base "wand-tot-wand" geluidsreproductie in elke omgeving tegen een onverslaanbare prestatiewaarde.

Hoge kwaliteit

De SoundWall™ X-Base-serie is ontworpen om het kenmerkende geluid van Morel te leveren vanuit een verborgen bron tegen een betaalbare prijs. De serie bevat talloze bekroonde Morel-componenten en maakt gebruik van hoogwaardige handgemaakte drivers die uniek zijn ontworpen en geconstrueerd om buitengewone geluidskwaliteit te bieden voor zowel stereo- als thuisbioscooptoepassingen.

Geluid

De SoundWall™ X-Base-serie is uitgerust met een 6” of 4” (afhankelijk van het model) bas/middenbereik met een papiercomposietcellulosevezelkegel, een 1,2” (2,8 mm) spreekspoel en een hoogwaardig ferrietmagnetsysteem. (In de XBC600H is het een hybride motorsysteem). Morels 1” (25 mm) soft-dome tweeter met een neodymiummagneet heeft een dispersiehoek van 50 graden voor elke richting, waardoor installatie en uitlijning eenvoudiger worden, terwijl een breder luistergebied wordt geboden. De zeer brede dispersie betekent dat er geen behoefte is aan richtbare/pivoterende tweeters.


SoundWall™ Music Hall

De nieuwe SoundWall™ Music Hall-serie is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een architectonische luidsprekeroplossing. De Music Hall maakt gebruik van de state-of-the-art transducertechnologie van Morel en de gerenommeerde softdome-tweeter om een meeslepende geluidservaring te reproduceren in elke luisterruimte met volledige discretie. Of je nu de nieuwste actiefilm kijkt of naar je favoriete muziekartiest luistert, de Music Hall-serie zal een gedenkwaardige ervaring bieden.

 
De wereldwijd geprezen geluidskwaliteit van Morel

De SoundWall™ Music Hall in-wall serie levert dezelfde trouwe reproductie waar Morel-fans over de hele wereld op vertrouwen bij hun film- en muziekervaringen.

Met talloze bekroonde Morel-componenten en hoogwaardige drivers bieden deze met de hand vervaardigde luidsprekers buitengewone geluidskwaliteit voor zowel stereo- als thuisbioscooptoepassingen.

Geluid

De Music Hall maakt gebruik van Morels state-of-the-art transducertechnologie en gerenommeerde softdome-tweeter om een meeslepende geluidservaring te reproduceren in elke luisterruimte met volledige discretie. Of je nu naar de nieuwste actiefilm kijkt of naar je favoriete muziekartiest luistert, de Music Hall-serie zal een onvergetelijke ervaring bieden.


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?