NAD M10

De NAD M10, het "all-in-one" streaming systeem werd bij de EISA AWARDS 2019-2020 verkozen tot beste streaming versterker. Het besturingssysteem, BluOS, is het meest geavanceerde netwerkstreaming- en multiroom-besturingssysteem dat beschikbaar is. BluOS heeft een groeiend aantal compatibele producten en zorgt voor een geweldige gebruikservaring.

Het slanke design van de M10 tilt het product naar een nieuw niveau van elegantie. Er werden authentieke materialen gebruikt zoals massief geborsteld aluminium en glad glas. Het toestel is volledig bedienbaar via een Wi-Fi-verbinding en met de BluOS-app hoef je de M10 nooit aan te raken om naar je favoriete nummers te luisteren.

Kenmerken:
  • BluOS-streamingversterker
  • HybridDigital nCore Amplifier
  • Dirac Live Room Correctie
  • Kleuren TFT-scherm
  • Ondersteunt Amazone-Alexa en Google Assistant Voice Control vaardigheden
  • AirPlay 2 Integratie
  • NFC Bluetooth-koppeling voor compatibele slimme apparaten
  • HDMI eARC, USB Type A ingang
  • Apps voor iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort
  • Breed scala aan premium muziekdiensten ondersteund in App, inclusief Amazon, Spotify, Tidal, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz, ...


NAD M33

Deze versterker is uitgekozen tot de beste versterker van 2020-2021 met de EISA award!

In zijn eenvoudigste vorm is de M33 BluOS™ ingeschakelde DAC/versterker een ultra-high-performance streaming versterker met een superieur audiofiel geluid. Als onderdeel van BluOS kan de M33 worden gecombineerd met andere spelers in een BluOS ecosysteem van draadloos verbonden muziekspelers in het hele huis voor een uitstekend audiosysteem voor het hele huis. Met de toepassing van de nieuwe Purifi Eigentakt™ Hybrid Digital-versterkertechnologie volgt de M33 de lange traditie van NAD in het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie. Met een minimum van 200W per kanaal op de tap is het resultaat levensecht, geïllustreerd door ultralage vervorming en ruis.

Of het nu gaat om het aansluiten van digitale of analoge bronnen, de M33 is goed uitgerust voor dit alles: 6 digitale ingangen en 3 analoge ingangen, waaronder MM phono. Rondom het achterpaneel bevinden zich twee sets luidsprekeruitgangen die geschikt zijn voor bi-wiring en een stereo-subwooferuitgang met een volledig configureerbare Digital Crossover. Airplay 2 en Bluetooth AptX-HD maken lokale draadloze streaming vanaf een telefoon of tablet mogelijk.

De M33 heeft een hoogwaardige MM Phono-ingang die de concurrentie aangaat met gespecialiseerde buitenboordmotoren. Nauwkeurige RIAA-nivellering, een slimme fase-annulering van infrasoon filter en een enorme overbelastingsmarge zorgen ervoor dat het beste in lp's naar boven komt. Bovendien zullen koptelefoonliefhebbers genieten van het geluid van de discrete hoofdtelefoonversterker, die in staat is om zelfs vlakke en hoge impedantie studiotelefoons aan te sturen. Met een hoge spanning en lage uitgangsimpedantie zal de hoofdtelefoon op zijn best klinken. Voor degenen die willen genieten van hun koptelefoon, maar niet aan een kabel zijn vastgemaakt, maakt de geïntegreerde Bluetooth AptX-HD-module het eenvoudig om ook van een draadloze koptelefoon te genieten.

Het volledig gelegeerde casework is elegant en toch praktisch. De enkele bedieningsknop voor het volume wordt aangevuld met een LCD-kleurentouchscreen. Stijve panelen met magnetische iso-punt-voeten vormen een solide basis voor de meerlagige printplaten en de ingewikkelde interne constructie. De M33 maakt gebruik van een volledig moderne en frisse kijk op de traditionele stereoversterker, met functies en prestaties uit de toekomst.


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?