Sound G Elegance

Elegance: krachtig maar toch slank
Subtiel in ontwerp, krachtig in prestaties. De sound G elegance-luidspreker is ontwikkeld voor muziekliefhebbers die de voorkeur geven aan een slank profiel voor de luidsprekers in hun woonkamer. De behuizing en het chassis van de Elegance zijn op elkaar afgestemd met speciale filters op het crossover-netwerk, zodat het zachte, afgeronde maar ook diepe en krachtige uitstralingseigenschappen heeft. Dit laat alleen maar zien dat ruimte geen probleem hoeft te zijn als het gaat om het creëren van een geweldige muzikale luisterervaring.Revox Joy 119 netwerk streamer
Nu aan €1.399 i.p.v. €2.500!

Selecteer en speel muziek af met premium geluid van internetradio, van uw privécollectie opgeslagen op een server of met behulp van Tidal, een streamingdienst. Selecteer uw favoriete muziek op uw smartphone en de Joy Receiver zorgt voor de rest. Het wordt automatisch ingeschakeld via Bluetooth en je kunt genieten van je muziek door een vooraf gedefinieerde set luidsprekers.

De Revox Joy Network Receiver is een veelzijdig talent in termen van selecteerbare bronnen en functies, in termen van bedieningsmogelijkheden, en natuurlijk ook met betrekking tot audiokwaliteit. Hij heeft een tijdloos ontwerp met hoogwaardige materialen zoals echt glas en aluminium en een uitstekend geluid, allemaal samengebracht in een compact systeem. Dit maakt het de ultieme netwerkontvanger voor audiofielen die geen compromis willen sluiten.


Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?