Samsung Qled

De tijd waarin iedereen opeengepakt TV keek op een klein en donker scherm, omgeven door in elkaar gedraaide kabels, is voorbij. Samsung is erin geslaagd een TV te ontwikkelen die een comfortabele kijkervaring biedt, ook vanop een grotere afstand. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kun je nu al je apparaten handig aansturen met één enkele afstandsbediening en je TV spraakcommando's geven. Zelfs met al deze innovaties past de nieuwe QLED TV 2019 perfect in je interieur dankzij Samsungs inspanningen om een naadloos design te ontwikkelen.

Q Color Het eenvoudige proces van licht omzetten in kleur heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij Samsung's baanbrekende Quantum Dot-technologie. Met behulp van licht, creëren het toestel een miljard kleuren en bereiken het een kleurvolume van 100%

Q Contrast Met de nieuwe QLED TV's van 2019 behoren de momenten waarop we het beeld niet goed kunnen zien officieel tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht, het maakt niets meer uit.

Q HDR 2000/1500/1000 Soms zie je gewoon niet goed wat er zich op je TV-scherm afspeelt. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van Samsung's expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven komt.

Abient Mode Dankzij de nieuwe Ambient Mode geef je het scherm ook als je geen TV kijkt de uitstraling die bij je woonkamer past. Zo kun je de TV perfect op laten gaan in jouw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan jouw omgeving, maar past hij zich ook aan aan het licht. En wordt hij zo de mooiste TV die je niet ziet.


Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem

De Samsung 78" curved UHD tv is een toptoestel, een echte aanrader. Alles is perfect geïnstalleerd. Bedankt Jo.

S.V.D.B. - Samsung

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?