Samsung Neo Qled

Onovertroffen 8K-beeldkwaliteit met AI-upscaling

Kijk al je favoriete content in haarscherpe 8K-beeldkwaliteit gegenereerd door 20 neurale netwerken. De AI-upscalingtechniek van de Neo Quantum Processor 8K brengt intense diepte en contrasten aan in je content.

Elk detail haarscherp, zelfs bij fel licht

Ontdek alle subtiele details van je favoriete film. Quantum HDR 4.000 technologie legt zelfs de kleinste details op heldere en donkere plekken vast en brengt in HDR 10+ beeldkwaliteit alles over zoals de regisseur voor ogen had.

Eén miljard nauwkeurige kleurtinten

Geniet van alle prachtige kleurnuances in de natuur. De minuscule Quantum Dots brengen alle details met 100% kleurvolume in beeld voor een realistische weergave, waarin geen enkele sprankeling of kleurtint ontbreekt..

Zelfs de kleinste details zijn zichtbaar dankzij het haarfijne contrast

Quantum Matrix Technology vermindert blooming dankzij Quantum Mini LED-lampjes waarvan de lichtsterkte afzonderlijk kan worden bepaald. De innovatieve Quantum Mini LEDs zijn superklein, zodat zelfs de donkerste kleurnuances gedetailleerd en levendig zijn.Samsung QD Oled

Diep zwart en heldere kleuren met zelfoplichtende pixels

Dankzij technologisch leiderschap en sterke know-how slaagt Samsung er in om Quantum Dot en OLED te combineren. De synergie tussen deze twee technologieën zorgt voor een hoogstaand resultaat. Samsung OLED S95B series biedt indrukwekkende contrasten, meer kleur, hoge helderheid, een ruime kijkhoek en dat allemaal in een ultradun design

Neural Quantum Processor 4K

De Neural Quantum Processor 4K van Samsung OLED creëert een optimale kijkervaring. Color mapping en de OLED brightness booster zorgen voor een ongekende helderheid, prachtige kleuren, mooi contrast en veel details. Dankzij de briljante 4K AI Upscaling-technologie, aangevuld met 20 neurale netwerken, ervaar je de kracht van 4K optimaal.

Super slank ontwerp

Het slanke ontwerp ziet er strak en stijlvol uit en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel sterk. Dankzij de dunne rand en de platte achterkant past hij naadloos in ieder interieur, ongeacht de grootte van de ruimte.

Zeer krachtig en een dieper contrast

Geniet van een helderheid tot 1.500 nits en een rijker contrast. De Neural Quantum Processor 4K analyseert de scène, geeft de helderheid een boost en zorgt voor een optimaal contrast. Dankzij de lichtgevende pixels van Quantum HDR OLED gaan zelfs de kleinste details niet onopgemerkt voorbij.

Nauwkeurige kleurweergave, gevalideerd door PANTONE

De quantum dot-technologie zorgt voor een enorm kleurpalet. Die kleuren kan het bovendien inzetten in de donkerste details maar ook in de meest intense lichtaccenten. Verder zorgt de colormapping-technologie van Samsung OLED voor een uiterst nauwkeurige en pure kleurweergave. Samsung OLED biedt ruim 2000 PANTONE-kleuren, allemaal voorzien van 's werelds eerste 'PANTONE Validated'-certificering van de toonaangevende internationale autoriteit op het gebeid van kleur.

3-dimensionale diepte met krachtige neurale netwerken

Het menselijk oog neemt diepte waar door het vergroten van het contrast tussen voor- en achtergrond. Real Depth Enhancer doet precies hetzelfde. Wanneer je bijvoorbeeld naar een natuurdocumentaire kijkt, komen de rimpels van een olifant extra scherp in beeld en blijft de achtergrond hetzelfde. Net alsof je oog in oog met de olifant zou staan.

Slim beeld voor een optimale kijkervaring

Samsung EyeComfort Mode laadt vooraf de tijden van zonsondergang en zonsopgang en past helderheid en kleuren automatisch op de lichtsterkte aan. Je ogen hoeven zich hierdoor minder in te spannen als je tv kijkt. Hierdoor kan je dus gemakkelijker ontspannen en uitrusten.Samsung Qled

De tijd waarin iedereen opeengepakt TV keek op een klein en donker scherm, omgeven door in elkaar gedraaide kabels, is voorbij. Samsung is erin geslaagd een TV te ontwikkelen die een comfortabele kijkervaring biedt, ook vanop een grotere afstand. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kun je nu al je apparaten handig aansturen met één enkele afstandsbediening en je TV spraakcommando's geven. Zelfs met al deze innovaties past de nieuwe QLED TV 2019 perfect in je interieur dankzij Samsungs inspanningen om een naadloos design te ontwikkelen.

Q Color Het eenvoudige proces van licht omzetten in kleur heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij Samsung's baanbrekende Quantum Dot-technologie. Met behulp van licht, creëren het toestel een miljard kleuren en bereiken het een kleurvolume van 100%

Q Contrast Met de nieuwe QLED TV's van 2019 behoren de momenten waarop we het beeld niet goed kunnen zien officieel tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht, het maakt niets meer uit.

Q HDR 2000/1500/1000 Soms zie je gewoon niet goed wat er zich op je TV-scherm afspeelt. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van Samsung's expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven komt.

Abient Mode Dankzij de nieuwe Ambient Mode geef je het scherm ook als je geen TV kijkt de uitstraling die bij je woonkamer past. Zo kun je de TV perfect op laten gaan in jouw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan jouw omgeving, maar past hij zich ook aan aan het licht. En wordt hij zo de mooiste TV die je niet ziet.


De Samsung 78" curved UHD tv is een toptoestel, een echte aanrader. Alles is perfect geïnstalleerd. Bedankt Jo.

S.V.D.B. - Samsung

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?