Bild 1
De Loewe Bild 1: eenvoudige bediening, haarscherp beeld en een flinterdunne, lichte look. Alle details zijn zorgvuldig gekozen en in het design verwerkt. En dat voor een prijs om verliefd op te worden! Daarom is de Loewe bild 1 onze nummer één. Uitgebreid met twee klang 1 –speakers en de Loewe klang 1 subwoofer geniet je van een perfecte geluidsweergave. Er is al een Loewe 1 voor slechts €799.


Bild 3
Als echte Smart TV biedt de Loewe bild 3 je alle denkbare dat digitaal inhoud, en dat in de beste beeldkwaliteit. Zijn Ultra HD Display zorgt voor een dynamisch en haarscherp beeld. Zelfs Full HD-video’s zien er indrukwekkender uit dankzij de slimme Loewe Scaling-technologie. Het volle geluid uit de frontale speakerbar belooft voor mooie tv-avonden. De bild 3 begint bij €1.699.


Bild 5
Met de bild 5 verveelt men zich nooit. De talrijke netwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat je noch je favoriete serie noch je entertainmentprogramma thuis, noch je afspraken buitenshuis moet missen. Ga je de deur uit? Pauzeer je film en kijk later weer verder. Dit allemaal zonder gebruik te maken van een digicorder! Er is al een bild 5 voor €1.299.


Bild 7
Met de loewe Bild 7 breekt een nieuw tijdperk van tv-kijken aan, met verbluffende kleuren die voor een intense beeldbeleving zorgen en contrasten die sprekender zijn dan ooit tevoren. Dat allemaal gebeurd op een scherm dat dunner is dan een smartphone. De Loewe bild 7 is de tv die iedereen verbaast. Bij het aanzetten glijdt het beeldscherm zacht naar boven om je een blik te gunnen op de geïntegreerde soundbar van 120 watt met maar liefst 10 inbouwluidsprekers. Gun jezelf de meester van de beeldkunst vanaf €4.990! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Loewe of wil je een LED display kopen? Breng dan een bezoekje aan de showroom van concepts in Zottegem.

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-residentieel-beeld-isf-logo

Het volledige Loewe gamma is te bezichtigen in de showroom. Het beeld en geluidsysteem is zeer mooi geïnstalleerd. Vakwerk

K.V.D. - Loewe

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?