Sony A90J

Maximaal OLED-contrast voor elke kleur, ultiem realisme en adembenemend geluid.

De Picture Processor XR™, met zijn ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht, detecteert honderden verschillende voorwerpen op het scherm en verbetert de helderheid, details en kleur. Alles wat je bekijkt, is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch. Bovendien kan je dankzij de Acoustic Surface Audio+™ het geluid ervaren dat komt van meerdere kanten, net als in een concertzaal. Drie actuatoren en twee krachtige subwoofers zorgen voor multidimensionaal geluid dat jou meeneemt in een geheel nieuwe entertainmentervaring.Triluminos
Een TRILUMINOS™-display geeft rood-, groen- en blauwtinten fantastisch weer, kleuren die voor TV's altijd lastig zijn. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de nauwkeurige gradatie worden ook huidtinten schitterend weergegeven. Het is net een schilderij met meer kleuren. Ervaar het verschil met een Triluminos-display die voor een kijkervaring met een breder kleurenpalet, natuurlijkere kleurschakeringen en tinten zorgt.


4K UHD HDR
Door gebruik te maken van de nieuwe X1 extreme processor in de top 4K TV-toestellen van Sony krijgen we een 40% hogere beeldverwerking dan de vorige X1 processor. Zo wordt alles waar je naar kijkt opgewaardeerd naar 4K HDR kwaliteit. Voeg dan hier nog eens de full array led backlight aan toe en je krijgt een beeld om u tegen te zeggen.

Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem

Concepts weet de beste schermen eruit te kiezen. In de aangename showroom wordt er op een deskundige wijze de verschillen uitgelegd en wordt je goed begeleid om in je budget de beste keus te maken.

E.V. - Sony tv

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?