Sony short throw projector
27 september 2018
Sony short throw projector
27 september 2018

Sonarray: til je tuin naar een hoger niveau

De Sonarray speakers van Sonance voegen extra sfeer en gezelligheid toe aan je achtertuin.


Het Sonarray SR1 systeem werkt met acht satellietspeakers en een subwoofer die ondergronds wordt ingegraven. De bovenkant komt boven de grond uit en lijkt op een paddenstoel. De subwoofer kan een oppervlakte van 180 m² vullen met een mooi egaal en hoogkwalitatief geluid. De speakers blijven verborgen tussen de planten en zo lijkt het net of er kristalheldere muziek uit de bloemen speelt.

Ontworpen om verborgen te blijven

De SONARRAY SR1 satellietluidsprekers in natuurlijke aardetinten is gemaakt van een samenstelling dat na verloop van tijd niet corrodeert of schilfert en bestand is tegen krassen. Eenmaal geïnstalleerd, zijn ze gemakkelijk camoufleerbaar tussen planten en bladeren.

Ondergrondse bass

De SONARRAY SR1-subwoofer is begraven in een tuinbed onder de grond, met alleen zijn donkerbruine luifel boven de grond .

Muziek vanuit planten en bloemen

Na installatie zal het Sonarray systeem uit het zicht verdwijnen, waardoor het lijkt alsof de muziek onder planten of gebladerte speelt.

Geen geluidsoverlast voor de buren

Het SONARRAY SR1-systeem richt het geluid naar waar dat gewenst is. Het resultaat is een verbluffende geluidskwaliteit met een perfecte volume zonder de buren te storen.