Voorstelling BMW X-Crew bij Meerschman
6 oktober 2019
Special 40 – nieuwe afwerking
1 mei 2020
Voorstelling BMW X-Crew bij Meerschman
6 oktober 2019
Special 40 – nieuwe afwerking
1 mei 2020

Drie manieren om radio te blijven luisteren met je Telenet abonnement

Telenet ondersteunt niet langer de analoge FM radio. Toch zijn er manieren om je radio op FM frequenties te blijven gebruiken.

Kom gerust langs in de showroom voor meer informatie!

Oplossing 1

Quantis digitale DVB-C radiotuner

Met deze oplossing ontvang je alle vrije digitale radiozenders op de kabel. Zo kan je in digitale kwaliteit genieten van uw favoriete radiostations met deze radiotuner.

  • Breid uw bestaande hifi systeem uit met een digitale DVB-C radiotuner voor uw Telenet abonnement
  • Voortreffelijke digitale radiokwaliteit
  • 12-cijferig alfanumeriek VFD-display voor zendernamen en -informatie
  • 8 voorkeurstoetsen (op de afstandsbediening) voor het direct kiezen van uw favoriete radiozenders

Oplossing 2

Een DAB+ radio

Concepts beschikt over verschillende radiomodellen die speciaal zijn uitgerust met DAB+. Deze radio's werken op een andere soort frequentie en zijn dus een alternatief voor FM radio. DAB maakt een storingsvrije ontvangst mogelijk, waarbij bovendien ook ontvangst van meerdere en andere zenders mogelijk zijn. Onze verschillende Roberts DAB-modellen kan je komen bekijken in de showroom.

Vraag gerust meer info in de showroom!

Oplossing 3

Internet radio streamers

Het voordeel van een internet radio streamer, is dat hij belachelijk veel verschillende zenders kan ontvangen, zowel analoog als digitaal. Hij is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande stereo-installatie. Via wifi-connectie wordt dan verbinding gemaakt met geweldige kwaliteit.

Wij hebben alvast twee mooie opties voor u uitgekozen:

Sonos Port audio streamer

Verbind de Sonos Port met je traditionele stereosysteem voor het streamen van muziek en meer. Alles kan bediend worden via de Sonos-app of Apple Airplay 2 en je sound system makkelijk uitbreiden naar meer kamers.

Geniet met je versterkte geluidsapparatuur van muziek, podcasts, luisterboeken en internetradio. Je kunt ook platen, cd's en opgeslagen audiobestanden streamen naar Sonos-speakers in andere kamers in huis.

Prijs: €449

Bluesound Node

Sluit de NODE 2i draadloze muziekstreamer eenvoudig aan op een bestaand stereosysteem. Met meer dan voldoende analoge en digitale input / output-opties om de meest toegewijde audiofiel te plezieren, verbindt de NODE 2i uw uitrusting met alle muziek die ooit is opgenomen. Online streamingdiensten, internetradio en zelfs uw eigen digitale muziekbibliotheek op een computer, smartphone, externe schijf, USB, ... kunnen afgespeeld worden. De NODE 2i biedt oneindige afspeelkeuzes.

Prijs: €599