ARCAM AVR10

De AVR10 is een hoogwaardige audiovisuele receiver die een verbluffend realisme levert voor de ultieme thuisbioscoopervaring. Met een indrukwekkende 12-kanaals surroundoplossing en met de nieuwste CODEC's van Dolby, DTS, Auro-3D en IMAX Enhanced is de AVR10 een voorbeeld van uitstekende geluidskwaliteit en technische klasse.

De AVR10 is voorzien van de efficiënte klasse AB-versterking voor een niveau van transparantie dat het meest boeiende geluid levert. Audiofiele luisterervaringen worden geoptimaliseerd met volledige 12-kanaals Dirac kalibratie en eenvoudige streaming met een mobiel apparaat met de app via Apple AirPlay2 of Google Chromecast.

Prijs: €2.799



AVR390 Dolby atmos surround receiver

Als één van de weinige audiospecialisten ter wereld die AV-receivers ontwerpt, heeft Arcam een ​​reputatie opgebouwd voor het uitbalanceren van een verfijnde technische specificatie met audioprestaties van wereldklasse. De AVR390, AVR550 en AVR850 zijn simpelweg de best presterende AV-receivers die Arcam ooit heeft gemaakt.

Met een niveau van geluidskwaliteit dat ver boven concurrerende ontvangers ligt, zijn deze AVR's op elke maat audiofiele producten. Net als thuis met surround-geluid met hoge resolutie of tweekanaals muziek, leveren ze een verbluffend realisme met alles van heavy-weight blockbusters tot je favoriete concertvideo.

Arcam heeft ook de nieuwste kamercorrectietechnologie van Dirac Research opgenomen. Dirac Live® voor Arcam geeft de dealer de mogelijkheid om de akoestische prestaties van het systeem af te stemmen op elke situatie in de kamer, zodat de luisteraar de best mogelijke ervaring in zijn eigen huis krijgt.

Samen met de legendarische versterkertechnologie van Arcam levert Dolby Atmos boeiend geluid dat overal in de kamer audio plaatst en verplaatst, inclusief overhead, om entertainment rondom het publiek tot leven te brengen. Of u nu naar muziek luistert, films, televisieprogramma's bekijkt of uw favoriete videogames speelt, Dolby Atmos biedt de volledige impact van de entertainmentervaring. Opmerking: voor een 7.1.4-systeem is een extra 4-kanaalsversterker (of twee 2-kanaals vermogensversterkers) vereist.

Zowel video- als audiostadia zijn ontworpen om zowel huidige als opkomende technologieën te omarmen. HDMI2.0a met HDCP2.2 4K "Ultra HD" en 3D-videomogelijkheden zijn ingebouwd.

Een interne tuner biedt een volledig geïntegreerde FM / DAB / DAB + (in geschikte markten) radio-oplossing. Wereldwijde toegang tot internetradiostations wordt geboden via de netwerkverbinding, die ook wordt gekoppeld aan UPnP-audioservers. De USB-poort ondersteunt geheugenapparaten.

Bediening is mogelijk via Ethernet, waardoor het volledig kan worden geïntegreerd met besturingssystemen van het hele huis, of via de iOS MusicLife UPnP / controle app. RS232, 12V-triggers en standaard IR-besturing zijn ook inbegrepen.
De AVR390, AVR550 en AVR850 zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk.

Prijs: €1.999



SA20

Er zijn twee veel voorkomende problemen met hifi versterkers. Klasse A, de keuze van de traditionele audiofiel, maakt gebruik van een enkele voeding die constant op volledige capaciteit draait, zelfs wanneer er geen signaal doorkomt. Geweldig voor het reproduceren van die subtiele details op lage niveaus, maar worstelt om extreme kracht te bieden wanneer dat nodig is.

Klasse A/B, de meest gebruikelijke versterkerklasse, schakelt tussen de twee interne versterkers, één voor elke helft van de golfvorm. Deze zijn veel efficiënter, maar vaak een recept voor crossover-vervorming, aangezien die lage details waarnaar we hunkeren verloren kunnen gaan in elke mis-match tussen de twee omschakelingen.

Klasse G is in wezen een hybride versterker, waarbij klasse A specifiek wordt gebruikt voor signalen van laag niveau, maar indien nodig omschakelen in een extra voeding om die grotere secties van de golfvorm van stroom te voorzien.

Prijs: €1.199



CDS50

Arcam's meest geavanceerde cd-, digitale audio- en netwerk-streaming-speler tot nu toe!

In zekere zin bestaat digitale audio niet. Je zou een bijzonder saaie superheld moeten zijn om oren te hebben die de miljoenen 1's en 0's die deel uitmaken van je CD-verzameling of iTunes-bibliotheek kunnen decoderen. Ongeacht de bron, of het nu een laptop, cd-speler, smartphone of USB-stick is, het resultaat is slechts een trilling in uw luidsprekers. Met andere woorden, het eindigt uiteindelijk allemaal analoog.

Het is onmiskenbaar dat bij het spelen vanuit een digitaal formaat, de meest essentiële component de DAC of Digital to Analogue Converter is. We besparen u het grootste deel van de wetenschap, maar dit vertaalt die anders levenloze binaire code naar hoorbare geluidsenergie. Bitdiepte is ondertussen een belangrijke maatstaf voor de audiokwaliteit.

Als u dus naar een 24-bits WAV-kopie van je favoriete album luistert via een DAC die alleen naar 16-bits converteert, gaat er heel wat detail verloren. Daarom heeft Arcam 32-bits DAC's opgenomen in het gehele HDA-bereik - de meest gebruikte bitdiepte bij digitale opnamen - zodat u verzekerd bent van het volledige auditieve beeld van wat de artiest ook maar wilde.

Prijs: €899


Referenties

Onze andere merken

concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
concepts-zottegem
Logo Arcam
Control4_Logo

Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?