B&W 600 reeks

De Bowers & Wilkins 600-serie combineert geweldige prestaties en dit aan een betaalbare prijs. Of u nu kiest voor stereo of surround sound, de 600-serie van Bowers & Wilkins brengt u dichter bij echt geluid. Maak van uw filmavond een meeslepende ervaring met deze luidspreker, die uw favoriete nummers tot leven brengt alsof de artiest recht voor u staat.

De 600-serie is verbeterd en heeft technologie geërfd van de duurdere modellen. De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600-serie blijkt uit de integratie van technologie die eerder werd gebruikt in de 800-serie van B&W.

De nieuwe 600-serie beschikt ook over gepatenteerde ontkoppelde ultra-lage vervorming dual-dome tweeters om uw muziek tot leven te brengen in verbluffende details. Door deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum-drivers, biedt de 600-serie "ongekende muzikale prestaties voor een betaalbare prijs", waardoor het het perfecte instapproduct is voor de high-fidelity audio-ervaring van Bowers & Wilkins.

Ontdek alle 600 series modellenB&W 700 reeks

De 700 series brengt studiogeluid in huis. De acht luidsprekermodellen in deze nieuwe lijn bestaan uit vloerstaanders, monitormodellen en centerluidsprekers.

De slankere behuizing van de nieuwe serie is een primeur voor de 700-serie. Ze bevatten een gebogen voorpaneel en de drivers zijn ondergebracht in individuele 'pods', wat een directe visuele en technische link vormt met de 800 Series Diamond-reeks. Het nieuwe ontwerp beperkt de diffractie-effecten van de behuizing. Volgens de verklaring van B&W vermindert dit de negatieve impact van het voorpaneel op de geluidskwaliteit aanzienlijk, waardoor de nieuwe lijn meer akoestisch verloren lijkt en de luisteraar zich volledig op de muziek kan concentreren zonder het geluid uit de luidsprekerkast te horen.

De nieuwe behuizing is niet alleen slanker dan voorheen, maar is nu ook verkrijgbaar in een mokkakleurige afwerking. Dit prachtige, zwaar generfde hout vormt een aanvulling op de herziene afmetingen en hoogwaardige details van de nieuwe kasten uit de 700-serie.

Ontdek alle 700 series modellenB&W AM1 outdoor luidspreker

Deze outdoor speaker is bestand tegen elk weer.

De AM-1 van B&W is een elegante en gebruiksvriendelijke buitenspeaker met een geweldig geluid. De robuuste kasten met RVS aluminium roosters zijn weerbestendig, waardoor je deze speakers ook buitenshuis kan installeren. Ook de geluidskwaliteit is erg goed, waardoor de AM-1 ook een prima oplossing is voor in huis. Dankzij het meegeleverde ophangsysteem kan hij eenvoudig en elegant aan de muur of het plafond worden gemonteerd.

De kabels worden aangesloten in de basis van het ophangsysteem en de verbinding van de luidspreker op zich wordt gemaakt via het ophangsysteem en de kast. De kabels zijn hierdoor niet zichtbaar en is het weer makkelijker om de speakers weer weg te halen om bijvoorbeeld in de winter binnen te gebruiken.

De tweeter met gepatenteerd Nautilus-ontwerp en geavanceerde technologie zorgen voor een ongekende hifi-ervaring, waar ze ook worden opgehangen.

De AM-1 is verkrijgbaar in wit of zwart.B&W Zeppelin

De Zeppelin is een stereoluidsprekersysteem met een zeer unieke vorm, dat van een Zeppelin. De nieuwste Zeppelin is prachtig afgewerkt. Het design zal niet misstaan ​​in zowel moderne als klassieke interieurs. De nieuwe Zeppelin is verkrijgbaar in nachtgrijs en parelgrijs. De Zeppelin staat op een mooie aluminium voet voor een veilige plaatsing. Met dimbare sfeerverlichting boven de voet is het mogelijk om de illusie te creëren dat de Zeppelin zweeft.Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?