Apex
Bij de ontwikkeling van deze serie heeft de vormgeving duidelijk veel aandacht gekregen. De serie bestaat op dit moment uit drie modellen, de A10 monitor, de A40 centerspeaker en de AW-12 actieve subwoofer. Met deze modellen kun je vrij variëren van een compact stereosysteem, via een 2.1 systeem naar een uitgebreid 5.1 homecinema opstelling. De kasten van de Apex-modellen zijn afgewerkt in witte of zwarte pianolak en hebben mooie ronde vormen.

Prijs vanaf: €600/stukRadius
De Monitor Audio Radius speakerlijn is prijs/kwaliteit de beste home cinema speaker. Niet voor niets zijn ze door het toonaangevende Engelse tijdschrift ‘Whats Hifi’ uitgekozen tot beste compacte home cinema set.

Prijs vanaf: €172/stuk


Silver
Monitor Silver 50 monitor luidspreker. Met een 150 mm laag driver is de compacte 2-weg Monitor Silver 50 de ideale stereo- of Home Cinemaluidspreker voor kleinere ruimtes. Alle modellen zijn ontworpen en afgestemd voor zowel topklasse stereo- als Home Cinema-weergave. De Silver Serie biedt daardoor opnieuw een voor deze klasse ongeëvenaarde weergavekwaliteit en veelzijdigheid.

Prijs vanaf: €425/stuk


Inbouwluidsprekers
De CS-inbouwluidsprekerlijn van het Engelse Monitor Audio is prijs/kwaliteit top. Ze hebben oplossingen voor stereo, single stereo en home cinema speakers. Hun plafondluidsprekers hebben een beperkte afmeting in vergelijking met andere merken en de inbouwbuitenluidsprekers kunnen perfect gebruikt worden in een terras oversteek.

Prijs vanaf: €180/stuk


Inbouw luidsprekers; de ideale oplossing voor mijn Home Cinema. Nooit gedacht dat zo een hoge kwaliteit mogelijk was.

E.V. - Sonance

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?