Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de audiovisuele wereld? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

12 December 2018

Kerstzondagen 16, 23 en 30 december

26 November 2018

Gratis workshop: optimalisatie van uw hifi installatie

Haal meer uit uw hifi installatie We zijn fier om Dominique Dendooven bij Concepts te mogen ontvangen met zijn workshop over de optimalisatie van een hifi […]
21 November 2018

Black Friday Concepts

4 November 2018
header workshop

Gratis workshop: home cinema – Oled tv – streaming audio – Hifi

Horen, zien, ruiken, voelen en smaken! Tijdens deze gratis workshop: word je ondergedompeld in de wondermooie klanken van de muziek stream je zelf je favoriete muziek […]
30 September 2018

Concepts opendeurdagen op 6 en 7 oktober

27 September 2018

Sony short throw projector


Onlangs volgde ik een workshop bij Concepts. Het was een zeer leerrijke en aangename avond. Je ziet dat Jo gepasioneerd is door beeld en geluidsystemen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

W.D.S. - HIFI

Passie voor TV en geluid.

Opgegroeid in de TV-zaak van mijn vader, ben ik van kleins af aan gepassioneerd bezig met TV en geluid. Dat ik als studierichting graduaat electronica-TVtechnieken koos, verbaasde niemand. Ook nu volg ik regelmatig opleidingen en ga ik naar beurzen in binnen- en buitenland om de nieuwste technologieën te kennen in de audiovisuele wereld en om de beste producten te kunnen aanbieden in ieders budget.

Volg ons op: