Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de audiovisuele wereld? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

11 April 2019

Record Store Day

16 Februari 2019

Workshop reisfotografie door Peter Bauwens

20 Januari 2019

Test

26 November 2018

Gratis workshop: optimalisatie van uw hifi installatie

Haal meer uit uw hifi installatie We zijn fier om Dominique Dendooven bij Concepts te mogen ontvangen met zijn workshop over de optimalisatie van een hifi […]
4 November 2018
header workshop

Gratis workshop: home cinema – Oled tv – streaming audio – Hifi

Horen, zien, ruiken, voelen en smaken! Tijdens deze gratis workshop: word je ondergedompeld in de wondermooie klanken van de muziek stream je zelf je favoriete muziek […]
27 September 2018

Sony short throw projector

26 Augustus 2018

Dynaudio music series

20 Juli 2018

Sonarray outdoor muziek

5 Juni 2018

Veiling van nieuwe toonzaalmodellen

3 Mei 2018
wk rusland

Beleef de sfeer van het WK vanuit je luie zetelIk wens de installateurs van Concepts hartelijk te danken voor mooie en correcte afwerking, een welgemeende dankuwel.

L.M. - Bose pro, Samsung pro display

Passie voor TV en geluid.

Opgegroeid in de TV-zaak van mijn vader, ben ik van kleins af aan gepassioneerd bezig met TV en geluid. Dat ik als studierichting graduaat electronica-TVtechnieken koos, verbaasde niemand. Ook nu volg ik regelmatig opleidingen en ga ik naar beurzen in binnen- en buitenland om de nieuwste technologieën te kennen in de audiovisuele wereld en om de beste producten te kunnen aanbieden in ieders budget.

Volg ons op: