Inbouw Luidsprekers I GELUID

De tijd van bombastische luidsprekers in de woonkamer is voorbij. In onze showroom vind je voor zowat elke toepassing een inbouwvariant die voor de optimale muziekervaring zorgt op een stijlvolle manier. Zo vind je een ruim aanbod aan inbouwluidsprekers in ons gamma. Dit systeem kan zelfs geschilderd worden in de kleur van het plafond of de muur van jouw leefruimte. Onopvallend maar de klanken spreken voor zich! Wens je helemaal niets op te merken van de luidsprekers dan kies je voor de invisible luidspreker. Deze inbouwluidsprekers worden in de muur of het plafond gepleisterd en overschilderd zodat ze helemaal uit het zicht verdwijnen. Daarnaast bestaan er ook plafondluidsprekers die volledig vlak en randloos zijn. Ontdek alle verschillende systemen nu bij concepts Oost-Vlaanderen.
Onze merken:


Hifi I GELUID

De beste muziekervaring beleef je niet met een goedkoper home cinema pakket, dat lijken meer en meer van onze klanten te snappen. Ze kiezen terug voor Stereo High Fidelity Audio. De redenen zijn talrijk maar de voornaamste is dat een goedkoper home cinema systeem een mindere geluidskwaliteit biedt. Mocht je niet tevreden zijn over je geluidssystemen, dan hebben we goed nieuws. De bedrading kan makkelijk behouden worden om een nieuw én beter systeem te installeren! De bestaande componenten volstaan om een hoogwaardige muziekervaring verder op te bouwen. Dit kan aan de hand van verschillende speakers: 2 volwaardige speakers, 2 bookshelf speakers of 2 kleine speakers en een kleine subwoofer. Bij concepts vind je een uitgebreid gamma aan speakers in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen. Zo kan elk systeem aangepast worden aan jouw interieur én budget! Bezoek onze nieuw ingerichte HiFi ruimte om van de High resolution muziek te genieten.

Onze merken:


Home Cinema I GELUID

Wie regelmatig de bioscoop bezoekt, kent het: de impact van goede audiovisuele middelen. Samen met een dynamisch beeldscherm, zorgt het geluid voor de optimale ervaring van de film. Dankzij onze home cinema projectors en geluidssystemen is het nu ook mogelijk om die belevenis in huis te halen. Dit vraagt om een goede audiovisuele installatie. Zo’n installatie kan bestaan uit 6 luidsprekers: 3 vooraan, 2 achteraan en dan nog een subwoofer die verborgen kan worden. Er bestaan momenteel al draadloze oplossingen die enkel achteraan de luidspreker nog een stroomvoorziening nodig hebben. Zelfs de luidsprekers hoeven niet langer veel plek in te nemen, bij relatief kleine luidsprekers geniet je ook al van een kwalitatieve geluidskwaliteit. Een home cinema installatie voorzie je best bij het opmaken van je bouw- of verbouwplannen. Kom gerust langs met je plannen en wensen. We werken graag met jullie een installatieplan uit, rekeninghoudend met jullie budget.

Onze merken:


Multiroom I GELUID

Voortaan moet je nooit meer zoeken naar je favoriete CD. Met de multiroom airplay installatie kan je overal en altijd in huis van je muziek genieten. Alles zit netjes weggewerkt en de installatie bevindt zich op een vaste plaats in je huis. Bedien dit innovatieve geluidssysteem via je smartphone of tablet en beleef in elke kamer de ultieme muziekervaring. Aangezien het systeem in de verschillende kamers van je woning moet geïnstalleerd worden, voorzie je dit best al bij de opmaak van je bouw- of verbouwplannen. Kom gerust langs met je plannen en wensen, dan zoeken we samen naar de beste audiovisuele installatie voor jou.

Onze merken:


HoofdtelefoonI GELUID

Met een hoofdtelefoon kun je genieten van je muziek of podcast zonder anderen te storen. Je kunt hem bovendien overal met je meenemen, waar je ook gaat. Als je op zoek bent naar een stevig gebouwde hoofdtelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit, dan zit je zeker goed met deze merken. Je kunt ze gerust komen uittesten in onze showroom. Je zult verstelt staan van het geluid.Onze merken:


AkoestiekI GELUID

Geluid komt het beste tot zijn recht wanneer de ruimte ook een handje toesteekt. De akoestiek van een ruimte is niet altijd even optimaal, maar daar kan wel iets aan veranderd worden! Met akoestische panelen kun je de kwaliteit van geluid al een heel pak verbeteren.Onze merken:Ik wil Jo bedanken voor de professionele service, het geduld en de korte opvolging. Geen woord uitleg was te veel. Hij dacht ook samen met ons creatief mee naar alle mogelijke oplossingen.

Wendy De Tandt

Op zoek naar de geschikte partner voor je bedrijfspand?